Menu Premium

Xbox gaat donderdag flink aantal third party Xbox Series X-games tonen

Jan Johan Beldrok 01/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet het alvast maar in je agenda, want het gaat los. Donderdag aanstaande om 17:00 uur gaat Microsoft game-wise in een aflevering van Inside Xbox de console wars aftrappen met beelden van een aantal next gen titels. Naar verluidt (nog) niet van henzelf, maar van third party developers. En we moeten eerlijk zeggen, het maakt ons op dit moment geen reet uit welke games ze tonen en van wie, als ze maar games tonen. Want we zijn helemaal klaar met het teraflop geneuzel en willen bewegende beelden zien.

Een nieuwe editie van Inside Xbox gaat full on next gen

Op donderdag mogen we dus gaan kijken naar een nieuwe editie van Inside Xbox. Een opgenomen presentatie die je het beste kunt vergelijken met de Nintendo Direct. Tot nu waren die niet echt veel soeps. Veel klein werk. Maar nu  moet het anders gaan worden. Microsoft kondigde namelijk aan dat we dit keer gameplay van verschillende third party games voor de Xbox Series X te zien krijgen.

Assassin’s Creed Valhalla is eerste bevestigd game voor donderdag

Als we het letterlijk citeren dan noemt Microsoft de aankomende Inside Xbox een ‘first look’ van next-gen gameplay in samenwerking met hun wereldwijde ontwikkelingspartners. Een daarvan is Ubisoft. Zij hebben al aangegeven dat zij de eerste gameplay-beelden van Assassin’s Creed Valhalla op de Xbox Series X gaan tonen. Andere titels zijn momenteel nog niet bevestigd, alhoewel er geruchten rondgaan over een Cyberpunk 2077 demo. Maar we wijten die vooralsnog aan wishful thinking. Xbox Games Marketing-baas Aaron Greenberg gaf tot slot aan dat ze de komende zomer meer van dit soort projecten gaan opzetten. Allemaal ter vervanging van de E3 die afgelast werd vanwege het Coronavirus.

Kijk Inside Direct donderdag samen met ons. Inclusief voor- en nabeschouwing

Alleen al de eerste gameplay beelden van Assissins Creed Valhalla maken ons enthousiast genoeg om aanstaande donderdag een stream op te starten. Met een voor- en nabeschouwing erbij. Abonneer je dus snel op ons Gamekings-kanaal zodat je een headsup krijgt als de stream begint.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch