Menu Premium
Loading...

Hoe episch was de Assassin’s Creed Valhalla trailer?

30/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was woensdagavond, na acht uur kijken (beetje lang) wel duidelijk. En eigenlijk wisten we het met zijn allen al eerder. Het nieuwste deel in de Assassin’s Creed-serie van Ubisoft gaat zich in de Viking-setting afspelen. En sinds vandaag weten we het zeker. Komend najaar kunnen we aan de slag met Assassin’s Creed Valhalla. De game wordt ontwikkeld door het team achter Assassin’s Creed IV: Black Flag en Assassin’s Creed Origins, oftewel Ubisoft Montreal. Zij doen dat in samenwerking met maar liefst 14! andere studio’s van Ubisoft.

Krijgen we straks twee blij eien of is er een kritische stemming aan het eind

Jelle en JJ zijn beiden groot fan van de serie en hebben in deze tijd, waarin er zo weinig te genieten valt, zin in ouderwetse grote en spetterende game-reveal. Ze zijn ze thuis voor het beeldscherm gaan zitten om de trailer voor de eerste keer te bekijken. In deze video bespreken ze kort wat ze weten én verwachten van de game om daarna de trailer op te starten. Wat je gaat zien is de trailer met hun commentaar, verbazing, blijdschap of frustratie erbij. Gamekings content in de puurste vorm. Krijgen we straks twee blij eien of is er een kritische stemming ontstaan aan het eind?

Leid jouw Viking clan in Assassin’s Creed Valhalla naar een nieuw bestaan in Engeland

Assassins Creed Valhalla speelt zich af in de tijd van de Vikingen. Je gaat het verhaal beleven van Eivor, een harde Viking, die is groot gebracht met verhalen van strijd en glorie. De setting is de Donkere Middeleeuwen van Engeland . Spelers leiden Eivors clan van Noormannen over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland. Spelers bouwen aan een nieuwe toekomst voor hun clan, terwijl ze de meedogenloze vechtstijl van Vikingkrijgers hanteren met behulp van een vernieuwd vechtsysteem. Ashraf Ismail, Creative Director van Assassin’s Creed Valhalla wilde de fans nog het volgende meegeven: “We kunnen niet wachten tot spelers deze geweldige Vikingreis zelf kunnen ervaren. Spelers ontdekken het leven van Eivor, een Viking raider en clanleider. Eivor wordt geconfronteerd met de uitdagingen van de zoektocht naar een nieuw thuis te midden van een machtsstrijd over de controle van Engeland.”

En ja, je kunt kiezen tussen man en vrouw…

En o ja, net als bij Assassin’s Creed Odyssey kun je straks bij het begin van het spel kiezen of je als een mannelijke of vrouwelijke Eivor wilt spelen. Dus dat gezeur kan nu achterwege blijven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch