Menu Premium

#GameFreakLied trending op Twitter na lek van Pokémon: Sword and Shield

Dansky 13/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon fans zijn pissig nadat is gebleken dat de models van de verschillende Pokémons in Sword and Shield bijna directe kopieën zijn uit Sun and Moon.

Van #ThankYouGameFreak

Game Freak heeft het er maar lastig mee met die Pokéfans. Eerder deze week brak de spreekwoordelijke pleuris al uit toen Pokémon fans massaal Twitter op gingen om hun onvrede te uitten. Te weinig innovatie en missende originele Pokémon waren hiervan de oorzaak. Gelukkig kreeg Game Freak bijstand van Youtuber MysticUmberon die door #ThankYouGameFreak zijn steun betuigde.

Via Pokélek

In juli dit jaar kwam nog naar voren dat Game Freak alle models van de Pokémon die in het spel zaten compleet van de grond af opnieuw zou maken. Het bracht de fans weer tot bedaren en er leek geen vuiltje aan de lucht te zijn. Maar nu de releasedate steeds dichterbij komt betekend dit dat een aantal kopieën van het spel al de wereld in zijn geslingerd; met lekken als gevolg. Nadat een lek er al voor zorgde dat de volledige Pokédex bekend werd is nu door een aantal slimme mensen van het internet bekend gemaakt dat de models van de Pokémon bijna exacte kopieën zijn van Pokémon Sun and Moon. En dat pikken de fans niet.

Naar #GameFreakLied

Op 4Chan en Reddit gaat men al helemaal los over de gelekte models. En dat is begrijpelijk. Als je als groot Pokémon fan eerst te horen krijgt dat niet alle Pokémon in het spel zitten omdat de Pokémon die wél in het spel zitten nieuwe models krijgt, en dit dan helemaal niet waar blijkt te zijn voel je, je natuurlijk erg genaaid. Veel fans zeggen dan ook dat het hergebruiken van models begrijpelijk is maar dan had Game Freak alle wezentjes in het spel moeten stoppen. Op de Reddit pagina zijn nu de models van Bulbasaur en Noibat te zien met de vergelijking.

En dat nou juist de Bulbasaur model te zien is, is dan weer erg frappant. Want volgens de gelekte Pokédex is Bulbasaur helemaal niet in beide spellen te vinden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch