Menu Premium

‘Pokémon Sword and Shield volledige Pokédex lijkt gelekt’

Rens van Nerum 05/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week is het eindelijk zover! Dan kunnen we gaan knallen in de nieuwe Pokémon wereld die Galar heet. Poké-fans staan te popelen om helemaal los te gaan en te zien welke Pokémon ze allemaal kunnen gaan vangen en hoe ze eruit zien. Het lijkt er echter op dat de volledige Pokédex van Sword en Shield al is gelekt!

*Mogelijke spoiler-alert!*

Houdt er rekening mee dat dit nieuws dus waar kan zijn en dus alle Pokémon al bekend zijn die in de games zitten. Mocht je dit dus nog niet willen weten zou ik gauw stoppen met lezen! Oké genoeg geleuter over spoilers, het is tijd om te onthullen welke sappige geruchten op straat zijn komen te liggen. Eerder heeft uitgever GameFreak al laten weten dat de games niet alle Pokémon bevat die je gewend bent. Dit is voor sommige die hard Pokémon vangers een grote tegenslag, gezien ze al jaren bezig zijn de volledige Pokédex bij elkaar te krijgen en van game tot game hun Pokémon over aan het kopiëren zijn. Maar welke Pokémon zijn er dan wel beschikbaar in de games? Als we de geruchten mogen geloven die user Atheerios van ResetEra onlangs online plaatste kunnen we de volgende nieuwe Pokémon verwachten:

A full list of the new monsters in Sword and Shield.

Bekende gezichten keren terug!

Ook wordt op ResetEra getoond welke bekende Pokémon terugkomen naar de Switch. In onderstaande afbeelding wordt met de lichtgroene kleur welke Pokémon terugkomen als vanouds, donkergroen toont welke Pokémon een Galar-versie hebben én de witte achtergrond toont welke Pokémon niet terugkomen naar Sword and Shield volgens ResetEra.

Sword and Shield’s returning critters.

Laat de afwezigheid van een volledige Pokédex jou Sword en Shield aan de kant leggen? Of wordt je juist happy van het zien van de nieuwe Pokémon? Houdt er wel rekening mee dat dit natuurlijk een gerucht blijft, maar één ding is zeker én dat is dat we 15 november aan de slag kunnen met Pokémon Sword en Shield!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch