Menu Premium

Far Cry 3: Blood Dragon komt waarschijnlijk als standalone game uit

Dansky 10/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al eens benieuwd geweest naar de best beoordeelde shooter van 2012? Dan kan je die al een paar jaar kopen of, als je de Season Pass hebt van Far Cry 5, daarmee gratis downloaden. Ben je benieuwd hoe het is om op een futuristische eiland rond te lopen met een 80s vibe, dat is overgoten met neon en met de gameplay van Far Cry 3? Dan kan dat binnenkort! Dus als je, jezelf ongeveer net zo wilt voelen zoals Schwarzenegger in Predator maar dan met meer neonlichten en dinosaurussen is dit de tijd voor jou!

Far Cry 3: Blood Dragon is een ode aan 80s actie- en tekenfilms

Voor diegene die de game niet kennen hier even een korte stukje geschiedenis. Far Cry 3: Blood Dragon is een standalone expansion van Far Cry 3. De game werd aangekondigd als een ‘speciaal project’ geheel met een eigen trailer, het kijken waard, en een eigen soundtrack op Soundcloud, tevens het checken waard. Waar Far Cry 3 een serieuze game was, was Far Cry 3: Blood Dragon dat niet. En dat is een sterk understatement: niks aan de game is serieus. Van panters met neongroene ogen tot de manier van healen. Om het dus over de neon dinosaurus in de kamer nog niet te hebben.

Onderdeel van Season Pass maar ook apart te verkrijgen?

Dat ligt nog wat in het midden. Zoals Far Cry 3 dus een onderdeel was van de Season Pass van Far Cry 5, zo zal dat ook zijn met Far Cry 3: Blood Dragon voor Far Cry 6. Echter was Far Cry 3 een maand later ook alleen te verkrijgen zonder Season Pass. De verwachting is dus dat Ubisoft dit wederom gaat doen. Zekerheid hebben we natuurlijk nog niet. Daarnaast is ook niet bekend in welke staat de game wordt uitgebracht. Zal het gaat om een re-release? Zo doet de titel ‘Classic Edition’ wel lijken. Of misschien toch een semi remaster? Ubisoft heeft nog niks laten weten wat dit betreft. In ieder geval is deze game een aanrader voor alle 80s kids en voor mensen met een neon obsessie. En voor iedereen die Jelle en Melle over deze game willen zien praten is er natuurlijk nog een oude review te vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch