Menu Premium

Fallout 76 heeft nu een optionele betaalde subscriptie

Reilly 23/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het verhaal omtrent Fallout 76 is blijkbaar nog niet afgelopen. Bethesda heeft namelijk een maandelijks abonnement uit de doeken gedaan. Voor $12.99 (wat zich blijkbaar vertaald in 15 euro per maand) krijgen spelers een aantal perks. De officiële naam voor de dienst is “Fallout 1st”.

Privé server

De belangrijkste perk is waarschijnlijk dat een betalende speler een eigen privé server instantie kan opzetten. In totaal kunnen op elk moment acht spelers deze server gebruiken. De overige zeven spelers hoeven dan niet een abonnement te hebben. Uiteraard kan de abonnementhouder de server ook gewoon lekker voor zichzelf houden om het spel solo te spelen. Helaas worden mods nog niet ondersteund voor deze privé servers maar Bethesda zegt dat dat later wel het geval zal zijn.

Andere perks

Verder zijn er nog wat andere perks voor die zuurverdiende centen. Zo krijgt de speler een “Scrapbox” waar ongelimiteerd veel junk ingegooid kan worden. Ook krijgt de speler een “Survival Tent”, welke als snelle travel point gebruikt kan worden, 1650 atoms per maand die gebruikt kunnen worden in de item shop, exclusieve icons en emotes en een exclusieve armour outfit. Deze outfit hebben ze overigens gewoon lekker uit Fallout 76: New Vegas gegrepen.

Fallout 76

Het drama die Fallout 76 heet

Eigenlijk komt Fallout 76 nooit in het nieuws voor iets positiefs. De Multiplayer Fallout (die nu dus voor wat extra geld ook solo gespeeld kan worden) zat bij launch al vol met (soms hilarische) bugs. De game heeft de slechtste Metacritic score van alle Fallout games. Dat de canvas tassen die bij de 200 euro kostende Fallout 76 Collector’s Edition hoorden van zeer slechte kwaliteit waren hielp ook niet mee. Ook een Fallout 76 helm kwam niet goed uit de test: Bethesda heeft de helmen moeten terugroepen vanwege schimmelvorming.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch