Menu Premium

E3 2019: Bethesda vervangt na 7 maanden eindelijk Fallout 76 tassen

TheSillyP 07/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je weet het vast nog wel, die crappy tassen die bij de Power Armor Edition van Fallout 76 zat. De tassen werden geadverteerd als luxe canvasbags, maar het bleken nylon tassen te zijn van een waardeloze kwaliteit. Nu gaat Bethesda 7 maanden na dato alsnog de tassen vervangen.

Release Fallout 76

We nemen je even mee terug naar de release van Fallout 76 in November. Het was een vreselijk hectische en pijnlijke week voor Bethesda, ook uitgebreid hier besproken bij Gamekings. Fallout 76 was in meerdere uitvoeringen te verkrijgen, waaronder de Power Armour Edition. Deze editie van Fallout 76 kostte je maar liefst 200 euro, en hierbij kreeg je een helm, een paar fallout figurines, een glow in the dark map, en dus een canvas bag. Deze canvas bag bleek gemaakt van een vreselijke slechte kwaliteit nylon, en liet daarmee iedereen die hier zijn zuur verdiende centjes in had gestopt, bedrogen achter.

Eerste compensatie

In eerste instantie kwam Fallout 76 met een compensatie, maar dit maakte alles eigenlijk alleen maar erger. Iedereen die de Power Armour Edition had gekocht en een klacht ingediend had kreeg 500 atoms (in-game currency van Fallout 76).  Omgerekend was dit het kleine bedrag van 5 euro. Het publiek nam hier natuurlijk geen genoegen mee en bleef klagen. Uiteindelijk beloofde Bethesda toen dat ze bezig zouden gaan om echte Canvas bags te maken en op te sturen, maar het bleef maanden stil

Beter laat dan nooit

Zeven maanden later gaat Bethesda dan eindelijk de vervangers sturen. Volgens een tweet van Bethesda worden de tassen volgende week verstuurd: “Once the final date is confirmed, our team will be following up on those submitted tickets”.  Deze hele situatie doet toch beetje voor als mosterd na de maaltijd, waarom nu nog. En wat ook opmerkelijk is is dat je alleen een tas krijgt als je destijds een klacht erover hebt ingediend. als je dat niet hebt gedaan kan dat nu niet meer, en krijg je dus ook geen tas.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch