Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met de shitstorm die Fallout 76 heet

30/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo, dat was de laatste dag van november. En jullie weten onderhand wel wat dat betekend, de warme feestmaand december is aan de beurt. Maar voordat we gaan beginnen aan deze vol gestampte maand met content, moeten we eerst nog deze maand even afsluiten. We kunnen er bijna niet aan ontkomen, de shitstorm van Fallout 76. Ook nu is er weer een hoop nieuwe drama online gekomen en het gaat dit keer over een tasje. Naast deze storm, sluiten we de maand nog af met nieuws over Just Cause 4 en staat de tweede episode van Life Is Strange 2 al bijna voor de deur!

Nylon tasjes van Fallout 76

Bethesda lijkt zijn handen vol te hebben met alles wat er de laatste tijd rond Fallout 76 gebeurd. Van de slechte reviews die van alle kanten komen, tot de bugs die in de game zitten. Nu is er nieuwe drama opgedoken en het betreft dit keer de customer support van Bethesda. Zo werd er geadverteerd dat in de Fallout 76 Power Armour Collector’s Edition een West-Tek duffel bag zou zitten die gemaakt was van de stof canvas. Helaas blijkt het zo te zijn dat de tas die meegeleverd was in de collector’s edition van nylon gemaakt was. Dit heeft bij heel veel mensen de druppel over laten lopen.

Life Is Strange 2 Episode 2

We zijn ondertussen alweer dik twee maanden verder sinds de release van Life Is Strange 2. We kregen op 27 september de kans om aan de slag te gaan met het nieuwste kindje van Dontnod. In het tweede deel van de serie spelen we met de broers Sean en Daniel Diaz. Volgens de ontwikkelaars kunnen we de tweede episode verwachten in januari 2019, met de naam “Rules”. Je wilt natuurlijk dat de episodes sneller uitkomen in een storytelling game, maar de makers willen niet te hard van stapel lopen en misschien de kans missen om een goeie impact achter te laten met hun verhaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch