Menu Premium
Loading...

Evolve The Hunt Evolves Trailer

René Janssen 31/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is er nieuwe DLC voor Evolve verschenen, welke je rustig kunt bekijken door middel van de bovenstaande ‘The Hunt Evolves’ trailer. De DLC moet een interessante-uitbreiding aan je Evolve-avontuur gaan geven. Voor sommige DLC zul je de portemonnee moeten trekken, voor sommige niet.

2K Games en Turtle Rock Studios voegt onder andere de volgende downloadable content toe aan Evolve: het nieuwe monster Behemoth, vier nieuwe hunters en een kosteloze Observer Mode. Ook kun je voor nop de maps Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry downloaden wanneer je de game bezit op de Xbox One. De maps verschijnen later ook voor de PlayStation 4- en PC-versies van de game.

Behemoth is een beest dat van een monster naar een gigantisch rotsblok kan veranderen. Zo kan hij zich snel verplaatsen en mocht er iemand zijn pad kruizen, dan is diegene natuurlijk snel tot een pannenkoek gewalst. Naast Behemoth komen er dus ook vier nieuwe hunters bij, in de vorm van Torvald, Crow, Slim, en Sunny.

De Observer Mode is een feature die het onder andere mogelijk maakt om als zesde speler passief met Evolve mee te spelen of van commentaar te voorzien. Het bevat een informatieve HUD die tijdens de match live updates laat zien van de health van spelers, kans op overleven, mini maps en dergelijke. De Observer-modus en alle andere genoemde content is vanaf vandaag te downloaden voor de Xbox One en PC-versies van de game, terwijl de Europese PlayStation Store morgen van een update wordt voorzien.

Evolve The Hunt Evolves Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch