Menu Premium

Eerste Assassin’s Creed Valhalla DLC Wrath of the Druids uitgesteld

JeffreyHage 15/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Assassin’s Creed Valhalla DLC is officieel uitgesteld. De DLC (Wrath of the Druids) stond voor 29 april gepland. Maar Ubisoft heeft nu toch doen besluiten om de DLC uit te stellen. De DLC komt nu op 13 mei uit. Ubisoft heeft dit nieuws in een tweet de wereld in gebracht. De reden dat de DLC is uitgesteld laat zich raden: Ubisoft wil de gamers een zo goed mogelijke ervaring geven en daar is de DLC nog niet klaar voor. Maar wat hebben de bugs van de vanilla hier mee te maken?

Bugs in de vanilla game

In een eerder bericht kwam naar buiten dat Assassin’s Creed: Valhalla voor de launch van de DLC nog veel last heeft van bugs. De kans is dus groot dat de bugs die al in de game zaten nu niet gefixt zijn. En daardoor de DLC niet helemaal aansluit op de vanilla game. Ubisoft gaf ook zelf aan dat de vanilla game nog niet klaar is voor Wrath of the Druids. De officiele reactie van Ubisoft moet er nog aankomen; de ontwikkelaar is bezig om een artikel te schrijven naar aanleiding van het uitstellen van de DLC. In de tweet hieronder lees je het officiële bericht:

De toekomst van Assassin’s Creed

Eerder deze week berichtten we al meer over het toekomstige nieuwe deel uit de Assassin’s Creed reeks. Veel nieuws is er nog niet, maar wat we wel al kunnen vertellen, is dat de hoofdschrijver de game graag naar Brazilië wil halen. Het speculeren over de nieuwe game kan nu ook officieel beginnen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch