Menu Premium

Dynamisch weersysteem in Pokémon Sword en Shield

Rens van Nerum 27/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er worden steeds meer nieuwtjes onthuld omtrent Pokémon Sword en Shield. Beetje bij beetje wordt het voor speler steeds duidelijker welke exclusives beschikbaar zijn per versie, maar ook hoe de game in elkaar steekt en eruit komt te zien. Het laatste nieuws toont dat de Wild Area beschikt over een prachtig dynamisch weersysteem die de game nog mooier lijkt te maken!

Het regent pijpestelen

Gamefreak laat zien dat ze uitpakken in Pokémon Sword en Shield. Er zijn heel wat systemen aan de game toegevoegd die de ervaring zoals we die kennen in Pokémon games grof uitbreiden. Één van die nieuwe systemen is het dynamisch weersysteem. Met dit dynamisch weersysteem maken we natuurlijk kennis met de standaard weersomstandigheden, namelijk: Regen, wind, sneew en zonneschijn. Echter zijn er in de game nog meer weersomstandigheden die de game aankleden. Zo zien we in onderstaande video een woestijn-achtig gebied, waar een tyranitar rondloopt en een zandstorm voorbij raast. Check de video hieronder:

Het regent nieuws!

Rondom de games die eraan zitten te komen wordt steeds meer onthuld. Zo zagen we onlangs de Galarian Ponyta als exclusive voor Pokémon Shield en zagen we Sirfetch’d als exclusive voor Pokémon Sword. Heb je dit nieuws gemist? Check dan even dit, dit en dit item!

Wat denken jullie van de games na al het nieuws dat is uitgebracht? Kun je niet wachten op de release? Of laat het je koud? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch