Menu Premium
Loading...

Nintendo onthult Pokémon Sword & Shield voor de Switch

27/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Man, man, wat hebben we er lang op moeten wachten. Een nieuwe, echte core RPG: Pokémon Sword & Shield. We hoopten er op, stilletjes rekenden we er zelfs wel een beetje op, maar vandaag is de nieuwe Pokémon dus inderdaad echt uit de doeken gedaan tijdens een speciale Pokémon Direct. Koos en JJ bekeken de stream in de studio en belden daarna meteen Emiel, die met David de grootste Pokémon-fan op de redactie is. Ze vroegen hem als kenner om een reactie op het heugelijke nieuws. En Emiel vertelt ons ook meteen zijn interpretatie van alles wat er te zien was van Sword & Shield in deze Pokémon Direct.

“Het waren 7 epische minuten”

Een hele lang zit was de Pokémon Direct overigens niet, want de editie duurde dit keer slechts zeven minuten. Een van de kortste Directs ooit. Voordeel is dan wel dat Emiel niet snel iets van de info kan vergeten en jou dus, mocht je de Pokémon Direct gemist hebben, alles kan vertellen over welke kant de RPG opgaat en wat zijn verwachtingen zijn.

27 februari is Pokémon Day

Het was overigens geen verrassing dat deze fijne aankondiging juist vandaag tot ons kwam. De fans hoopten al langere tijd op een Pokémon Direct op woensdag 27 februari, aangezien deze dag door hen gezien wordt als ‘Pokémon Day’. Op 27 februari kwam Pokémon Red en Green oorspronkelijk in Japan uit en dat waren de eerste Pokemon-games ooit. Wat is er dan mooier en slimmer dan de nieuwe, langverwachte core Pokémon RPG, op deze voor fans zo belangrijke dag, echt uit de doeken te doen. Nintendo snapt duidelijk haar community.

En zoals altijd, de vraag aan jullie: wat vonden jullie van de Pokémon Direct en wat vinden jullie van de look and feel van de nieuwe Pokémon RPG? Nu al een instant buy of wil je toch echt nog wat meer weten? Laat het ons weten in de comments.

 

Pokemon Sword

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch