Menu Premium

Sirfetch’d onthuld als exclusive voor Pokémon Sword

Rens van Nerum 18/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van Pokémon Sword and Shield komt steeds dichterbij. Hierbij komt er natuurlijk steeds meer nieuws naar voren over welke content beide games bevatten. In dit geval is een exclusieve Pokémon bekend gemaakt voor Pokémon Sword en hij heet Sirfetch’d!

Sirfetch’d de evolutie van Farfetch’d.

Ken je hem nog? De bruine eend-achtige Pokémon met een groot stuk prei in zijn veer vastgeklampt.
In de Galar regio heeft deze Pokémon een evolutie genaamd Sirfetch’d! Deze vecht-Pokémon heeft een reusachtig preizwaard vast en een schild van iets dat lijkt op een stuk sla. Ben je benieuwd hoe hij eruit ziet? Check dan hieronder de trailer:

Dit betekent ook dat Farfetch’d beschikbaar zal zijn in Pokémon Sword. In de trailer word uitgelegd dat Sirfetch’d een vecht-Pokémon is met als ability standvastigheid.

Exclusives

Eerder zijn er voor beide games al meerdere exclusives bekendgemaakt door Nintendo en voor Sword and Shield. Zo zijn voor Sword de Pokémon Deino, Zweilous, Hydreigon , jangmo-o, hakamo-o en kommo-o bekendgemaakt. Voor Shield zijn de Pokémon Larvitar, Pupitar, Tyranitar, Goomy, Sliggoo en Goodra bekendgemaakt. Nu dat Sirfetch’d is onthuld zal het waarschijnlijk niet lang duren dat er voor Shield ook weer op korte termijn een exclusieve Pokémon zal worden onthuld.

Welke Pokémon zou jij nog graag als exclusive willen zien in Sword en/of Shield? En weet je al welk deel jij gaat aanschaffen? We weten in ieder geval dat we op 15 november aan de slag kunnen met beide games op de Nintendo Switch. Laat ons in de comments hieronder weten met welk van de 2 games jij aan de slag wilt gaan (of misschien wel beide!) Wij horen graag welke game jullie kiezen en waarom!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch