Menu Premium

Cyberpunk 2077 voor het grote publiek te zien op de E3

Reilly 23/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien dat het wel de game is waar door iedereen het meest naar wordt uitgekeken: Cyberpunk 2077. Het is al zeven jaar geleden dat hij werd aangekondigd. Vorig jaar op de E3 was hij dan eindelijk te zien voor de pers – achter gesloten deuren, dat wel. Maar dit jaar gaan ze verder.

Nu ook voor het grote publiek

Dit jaar hoeven de heren van Gamekings waarschijnlijk niet slinks proberen om een blik op het spel te kunnen krijgen. Marcin Momot, ‘Global Community Lead’ bij CD Projekt Red, heeft namelijk op Twitter aangegeven dat ze dit jaar zowel gesloten deuren als publieke sessies gaan doen. Aangezien de E3 tegenwoordig ook open is voor de gewone man betekent dit dat de reguliere bezoekers dit jaar ook het spel te zien krijgen.

Cyberpunk 2077 speelbaar…misschien?

Het is nog steeds onduidelijk of het spel dit jaar wel te bespelen zal zijn. Hoewel de beste man dus spreekt over gameplay presentaties, ontkent hij niet per se dat het spel speelbaar zal zijn. Sterker nog, hij geeft aan dat de presentaties voor het publiek en die achter gesloten deuren van elkaar zullen verschillen. Misschien dat de pers achter de gesloten deuren wel de kans krijgt om zelf hun eerste stappen te maken?

Cyberpunk 2077 gigantisch project

Het moge wel duidelijk zijn dat CD Projekt Red haar tijd neemt met de ontwikkeling van de game. Desondanks betekent dat niet dat ze achterover zitten te leunen. Ze hebben namelijk veel meer personeel voor Cyberpunk 2077 ingehuurd dan voor hun grootste game tot nu toe, The Witcher 3. Het spel belooft dus heel wat.

Ongetwijfeld zal Gamekings op de E3 een presentatie zien en zo mogelijk Cyberpunk 2077 gaan spelen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch