Menu Premium
Loading...

Dagboek Los Angeles #6 “Hands On”

14/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag was het dan alweer tijd voor de tweede dag van de beurs en wat hebben we er zin want de dag staat volgepland met alleen maar afspraken van games we zelf graag wilden zien.

Super Smash Bros Ultimate gekte

We trappen de dag af met een bezoek aan Nintendo die net een dag daarvoor zijn games uit de doeken heeft gedaan via een Nintendo Direct. Natuurlijk konden Koos en Daan het niet laten om het tegen elkaar op te nemen in een potje Super Smash Bros Ultimate. Maar we gingen niet alleen voor de uitsmijters naar de Nintendo stand, want er was gelukkig ook nog tijd voor een potje Overcooked 2. It did not disappoint.

Veel games checken op de PlayStation booth

Koos loopt al weken op te scheppen over zijn behind closed doors sessie van The Last of Us Part II en na Nintendo was het dan ook eindelijk tijd om die shit eens goed te gaan checken. Tegelijkertijd gingen Daan en Jelle los met Days Gone en de nieuwe Spider-Man game van Insomniac.

We overdreven niet toen we zeiden dat we een drukke dag voor de boeg hadden want we kregen ook nog de kans om F1 2018 te checken, Assassin’s Creed Odyssey, Metro Exodus, Kingdom Hearts 3 en nog veel meer te checken.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch