Menu Premium

Cyberpunk 2077 is uitgesteld tot 17 September, 2020.

Reilly 16/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

CD Projekt Red heeft vandaag aangekondigd dat haar volgende game, Cyberpunk 2077, helaas is uitgesteld tot 17 September. De oorspronkelijk datum van 16 April was helaas te ambitieus.

Speelbare build

Het Poolse bedrijf die eerder de The Witcher games afleverde geeft aan dat Cyberpunk 2077 op dit moment af is qua content en ook in een speelbare staat is. De setting van de game, Night City, is gigantisch qua scale. Helaas ligt daar ook het pijnpunt. Hoewel het spel compleet is en speelbaar, zorgt de complexiteit van Night City ervoor dat de ontwikkelaar wat meer tijd nodig heeft om het spel nog te polijsten, bugs te fixen en natuurlijk te testen. “We want Cyberpunk 2077 to be our crowning achievement for this generation and postponing launch will give us the precious months we need to make the game perfect”.

Het goede nieuws is dat CD Projekt Red belooft meer regelmatige updates te geven over de voortgang van zaken.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is een van de games waar mensen het meest naar uitkijken dit jaar. De ontwikkelaar, CD Projekt Red, heeft met haar The Witcher serie een flinke reputatie opgebouwd. Met Cyberpunk 2077 beloven ze een dynamische wereld te geven aan spelers, waarbij de missie-structuur niet linear is en keuzes echt invloed hebben. Daarnaast zouden er veel meer NPC’s op beeld kunnen rondlopen dan bij andere open wereld games, en zouden die NPC’s ook meer persoonlijkheid en complexiteit moeten hebben. En – niet onbelangrijk natuurlijk – onder andere Keanu Reeves heeft een rol in het spel.

De heren van Gamekings hebben ondertussen al een paar keer een presentatie gehad waarbij het spel voor hun neus gespeeld werd door de ontwikkelaar, maar helaas heeft Gamekings nog niet de kans gehad om er zelf mee aan de slag te gaan. Misschien dat dat mogelijk zal zijn met de E3 van 2020? We zullen het zien!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch