Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Game of the Week: Cyberpunk 2077 (met nieuwe feiten)

28/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welk spel Game of the Week wordt, dat bepalen we helemaal zelf. Lekker puh! Game of the Week draait om de titels waar een of meer van de Gamekings-presentatoren helemaal van zijn padje van gaat. En die passie mag hij/mogen zij dan openlijk gaan belijden. Dat kan een uitgebreide discussie zijn of gewoon totale blijdschap aan de hand van een groot aantal nieuwe feiten of een trailer. Dit keer gaan we voor Cyberpunk 2077. Met The Last of Us 2 dé game die alle presentatoren in 2020 willen gaan spelen. Allemaal. Games waar we ook het liefst elke dag content over zouden willen maken. En vandaag helemaal, want er zijn nieuwe feiten over Cyberpunk 2077 opgedoken die de liefde voor en de zin in het spel weer helemaal heeft doen aanwakkeren.

Poolse fan letten goed op tijdens een community bijeenkomst

We hebben al deze mooie, maar vooral intrigerende feitjes te danken aan een Poolse CD Project Red-fan die op een onlangs gehouden community dag in Warschau goed meeluisterde tijdens een Q&A met de befaamde ontwikkelaar.  Eenmaal thuis postte hij al deze feitjes in een uitgebreide post op Reddit. Puur genieten geblazen.

Hoe kijken wij tegen al nieuwe feiten Cyberpunk 2077 aan? Haalbaar of PR-praat?

JJ houdt Cyberpunk-fan Boris al deze feitjes voor. Wat vindt hij er van? Make al deze wetenswaardigheden zijn zin in de game nog groter? Kan hij de feiten plaatsen binnen het kader van de twee demo’s die hij inmiddels van Cyberpunk 2077 heeft gezien? Herkent hij bepaalde dingen? Gelooft hij de ‘beloftes’ of is het soms ook gewoon grootspraak en pr-geleuter? Denkt hij dat alles wat CD Project Red belooft, haalbaar is? Ga maar even lekker zitten voor een item van dik 20 minuten met volop nieuwe feiten over het spel met de hoogste hypefactor op de redactie. Kijken of het jou ook wat doet…

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch