Menu Premium
Loading...

The Witcher Netflix Review: wordt het boek goed in beeld gebracht?

24/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel fans van The Witcher zaten er al een tijdje op te wachten. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. En er stonden, zoals bij The Mandalorian het geval was, niet een maar meerdere episodes tegelijkertijd online. Acht, om precies te zijn. Wat vonden Jelle en JJ van de serie?

Het eerste seizoen van The Witcher

En we beginnen maar even met te zeggen: spoiler alert. Want er gaat wel degelijk wat vertelt worden over het verhaal. Voor de mensen die de boeken al hebben gelezen zullen de gebeurtenissen in de serie niet als een grote verrassing komen. Maar, zeker voor de mensen die alleen de games hebben gespeeld maar niet de boeken hebben gelezen is de serie interessant om naar te kijken. Er zit actie en politiek in, maar er komen ook zeker wat momenten in voor waar je mond van open zal vallen. Maar we gaan natuurlijk niks spoilen.

Afwijkend van het verhaal in de boeken

Het eerste seizoen van The Witcher Netflix vindt plaatst in de tijd van de eerste twee boeken. Voor de mensen die de boeken gelezen hebben: je weet dan wel wat je kunt verwachten. Echter zijn er wel wat dingen die in het boek niet worden besproken maar wel in de serie langskomen. Zonder al te veel te spoilen (want dit was van tevoren al bekend): er wordt onder meer ingegaan op de achtergrond van Yennefer en Geralt. Vooral het achtergrondverhaal van Yennefer wordt uitgebreid besproken tijdens dit eerste seizoen. Daarnaast: veel actie, politiek en vooral veel rollende hoofden. En er worden wat dingen uit de boeken aangepast. Wat? Dat gaan we je hier natuurlijk niet vertellen.

Wat vond jij van The Witcher serie op Netflix? Voor de mensen die de boeken hebben gelezen: wat vond jij van de aanpassingen die ze gedaan hebben? Laat het weten in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch