Menu Premium

‘Crash Bandicoot 4: It’s About Time’ gelekt via Taiwanees ratings board

Alex 19/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat het wereldwijde web zo lek is als een mandje mag vandaag de dag geen geheim meer zijn. Menig game is de afgelopen tijd gelekt via verschillende websites, met name de websites van instanties die de games van een rating voorzien. Het Taiwanese ‘Taiwan Digital Game Rating Committee‘ is deze keer de boosdoener. Zij wisten een nog onaangekondigde game op hun website te plaatsen; inclusief boxart en heuse game omschrijving. De titel is inmiddels weer van de website verwijderd, maar eens op het internet is altijd op het internet. Het vierde deel van Crash Bandicoot komt er volgens het lek toch echt aan.

Crash Bandicoot 4 komt nog naar de huidige generatie consoles

Zoals gezegd is de game inmiddels van de Taiwanese website verwijderd. Het zal echter gaan om de titel ‘Crash Bandicoot 4: It’s About Time’. Op de gelekte boxart is te zien dat de game uit de spreekwoordelijke stallen komt van ontwikkelaar Toys for Bob. Dit Amerikaanse bedrijf was eerder al verantwoordelijk voor een aantal games uit de Skylanders-franchise en voor de in 2018 verschenen Spyro Reignited Trilogy. Crash 4 zal volgens het lek worden uitgebracht voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Verdere informatie omtrent een release op de next-gen machines was helaas nog niet naar buiten gebracht. Of de game ook naar de PC of Nintendo Switch zal gaan komen is eveneens nog niet duidelijk.

Crash Bandicoot 4

Reis door verschillende dimensies

In de omschrijving werd vermeld dat Crash heerlijk aan het relaxen is op zijn eiland. Na het relaxen gaat hij op ditzelfde eiland op onderzoek uit en komt ergens in een grot een mysterieus masker tegen. Dit blijkt om een zogeheten “Quantum Masks” te gaan, die als Lani-Loli door het leven gaat. Er opent een heuse Quantum Rift en Crash en zijn buddies besluiten om deze te betreden. Reizend door verschillende dimensies moet jij als speler uit gaan zoeken wie of wat hier verantwoordelijk voor is.

“Crash is relaxing and exploring his island in his time, 1998, when he finds a mysterious mask hidden away in a cave, Lani-Loli. The mask is one of the Quantum Masks and apparently knows Aku-Aku, Crash’s mask friend! With the Quantum Masks returning and a Quantum Rift appearing near our heroes, they decide to bravely head through to different times and dimensions to stop whoever is responsible.”

Zit jij hier op te wachten?

Een releasedatum is uiteraard nog niet bekendgemaakt. De game moet immers nog officieel worden aangekondigd. De kans is groot dat deze aankondiging nu niet lang meer op zich zal laten wachten. Ben jij siked voor het feit dat deel 4 in aantocht is? Of zegt de Crash Bandicoot-serie jou helemaal niks? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch