Menu Premium

Metro Redux komt naar de Nintendo Switch volgens PEGI

Alex 02/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In tegenstelling tot de Nintendo Wii U is de Nintendo Switch wel goed vertegenwoordigd door derde partijen. Met games als Assassins Creed, DOOM, Overwatch en The Witcher III kunnen Nintendo Switch-bezitters niet alleen los met de games uit de bekende renstal van Nintendo. Volgens de website van PEGI (Pan European Game Information) zal Metro Redux echter ook aan dit rijtje worden toegevoegd.

Switch-versie Metro Redux nog niet officieel

Er is nog geen officiële aankondiging geweest omtrent een Nintendo Switch release van Metro Redux. Op de website van PEGI is de game echter wel al verschenen. PEGI is de Europese organisatie die alle games voorziet van een leeftijdsclassificatie. Op de desbetreffende pagina is te zien dat de game een 18+ advies meekrijgt, met de releasedatum op 31/12/2019. Dat deze datum een placeholder is mag duidelijk zijn, de game moet zoals gezegd nog officieel worden aangekondigd. De kans is groot dat uitgever Deep Silver binnen afzienbare tijd met dit nieuws naar buiten zal komen.

 

2 voor de prijs van 1

Metro Redux is een verzamelbundel van de games Metro: 2033 en Metro: Last Light. Deze bundel zag in 2014 voor het eerst het levenslicht voor zowel de PlayStation 4, PC als de Xbox One. Het is een first-person shooter-reeks wat zich volledig afspeelt in Rusland. De serie is ontwikkeld door de Oekraïense ontwikkelaar 4A Games Limited en uitgegeven door Deep Silver. Zit jij te wachten op een Nintendo Switch release van deze games? Denk jij dat deze serie goed tot zijn recht zal komen op deze console? Laat het ons vooral weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch