Menu Premium

Spyro Reignited Trilogy in september op de PS4 en Xbox One

Jeroen Wiersma 06/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht deed al een aanzienlijke tijd de ronde dat Spyro een terugkeer zou maken. En jawel hoor; De Spyro Reignited Trilogy verschijnt in september op de PlayStation 4 en de Xbox One!

De eerste drie delen (Spyro the Dragon uit 1998, Ripto’s Rage uit 1999 en Year of the Dragon uit 2000) zijn onder handen genomen door ontwikkelaar Toys for Bob die je kunt kennen van Skylanders, maar ook van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Wat kunnen we van Spyro Reignited verwachten? Meer dan 100 levels, “enhanced reward sequences”, de clowneske mafkezen die je je misschien nog wel herinnert (waaronder Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9 and Sgt. Byrd), verbeterde omgevingen, geupdate controls (denk aan analogue stick movement, en een meer vloeiende camera), nieuwe cinematics en nieuwe lightning.

Het resultaat van dit alles kun je zien in de announcement trailer hierboven van de Spyro Reignited Trilogy, die uit zal komen voor de PlayStation 4 en Xbox One op 21 september. Krijg jij hier zin van de avonturen met Spyro te herbeleven, of misschien wel voor het eerst mee te maken?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch