Menu Premium

CD Projekt Red komt in de maand juni met het “Night City Wire” event

Alex 05/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat bijna iedereen met smart zit te wachten op Cyberpunk 2077 mag inmiddels wel duidelijk zijn. Na het toch wel trieste nieuws dat deze futuristische-game een andere releasedatum kreeg, is er nu mogelijk wat vrolijker nieuws. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft volgende maand een evenement op de planning staan, waar wij hoogstwaarschijnlijk nieuwe informatie gaan krijgen omtrent deze titel.

Wat zal CD Projekt Red gaan laten zien?

Wat CD Projekt Red gaat laten zien is echter nog niet bekendgemaakt. Wat het bedrijf wel wist te melden, is dat het evenement door het leven zal gaan als “Night City Wire”. Het zal gehouden gaan worden op 11 juni aanstaande. CD Projekt Red deelde dit met de gehele wereld via het officiële Twitterkanaal van de game. Het lijkt erop dat deze bovengenoemde datum al enige tijd op de planning stond. Het valt namelijk precies in de periode waarin de Electronic Entertainment Expo (E3) van 2020 gehouden zou worden. Wij als gamers weten maar al te goed waarom de beurs geannuleerd is, gelukkig zal CD Projekt Red haar plannen voor deze periode gewoon doorzetten.

Krijgen we misschien weer zo’n lange trailer?

Het is alweer even geleden dat CD Projekt nieuwe beelden heeft laten zien van Cyberpunk 2077. Tijdens de E3 van 2018 wisten zij de gameswereld nog op te leuken met een gameplay reveal trailer van maar liefst 48 minuten. Of wij een soortgelijke trailer te zien gaan krijgen in juni is uiteraard nog niet bekendgemaakt. Wat denk jij? Gaan wij veel nieuwe content zien van Cyberpunk 2077? Of zal het meer van het zelfde gaan worden. Laat het ons vooral weten in de comments. Cyberpunk 2077 zal vanaf 17 september 2020 te spelen zijn op de PlayStation 4, Xbox One, PC en via Google Stadia.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch