Menu Premium

CD Projekt RED: ‘Cyberpunk 2077 is na patch klaar voor PS Store’

JeffreyHage 02/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cyberpunk 2077 heeft onlangs een dikke update gekregen met meer dan 500 aanpassingen erin. De patch moet er voor zorgen dat de game eindelijk wat meer speelbaar wordt op de verschillende platforms. CD Projekt RED gelooft in ieder geval dat dit nu het geval is en dat hun game daarmee klaar is om naar de PlayStation terug te keren. De vraag is alleen of én wanneer dat gebeurd. En als dat gebeurd ligt de bal voorlopig bij Sony. Maar waarom kan de game nu ineens wel op de PlayStation gespeeld worden?

Niet alleen deze patch belangrijk

Het is waarschijnlijk te simpel om te denken dat alleen deze laatste grote patch voor CD Projekt RED de game ineens feillos speelbaar heeft gemaakt. Ja, er waren veel bugfixes die al een tijd speelden, maar de andere kleine updates hebben volgens de Polen er ook aan bijgedragen dat de grote update succesvol gaat zijn. En dus moet de game terug naar Sony gestuurd kunnen worden. “We have published several patches. We have just published a really big one yesterday and we have published several hotfixes. Each and every one of them brings us closer to going back to the PSN store.”

Terug van weggeweest

Mensen die een fysieke PS4-kopie van de game in huis hebben, konden het resultaat van de patch al checken. Maar als je het spel online wilde kopen, dan kan dat niet. De PS Store heeft de game namelijk al sinds december 2020 uit de virtuele schappen verwijderd. De game is en blijft een grote belofte, waar zeker potentie in zit, maar of deze patch er ook voor gaat zorgen dat alle issues opgelost zijn en de game dus terug komt naar de PS Store is onzeker. Sony heeft tot nu toe nog niet gereageerd. Het hoofdstuk Cyberpunk 2077 en speelbaarheid blijft daarmee dus een lastig onderwerp, helemaal als je je bedenkt dat CD ook nog een multiplayer in het spel willen stoppen. Ons advies: wacht gerust nog even af tot de game écht in de PS Store is verschenen. Dan weet je in ieder geval zeker dat Sony hem goed genoeg vindt om door gamers gekocht te worden!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch