Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Wordt Cyberpunk 2077 eindelijk speelbaar op de PS4/Xbox One

30/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuw GK Journaal! Deze week zitten Daan en JJ samen achter de desk, en gaan het belangrijkste nieuws met je doornemen. En het grote nieuws van de afgelpopen dagen gaat uiteraard over de aankomende nieuwe patch van Cyberpunk 2077 en het laatste nieuws rondom de hoeveel GB’s van Call of Duty. Beide games die nogal laven bij de gamers?

Patches komen er eindelijk aan

De langverwachte patch voor Cyberpunk 2077 komt er eindelijk aan. Eerder dit jaar was er al sprake van dat de game een patch ging krijgen, maar deze werd toentertijd uitgesteld. En nu – ongeveer een maand later – is de patch klaar om gebruikt te worden. En wat voor patch is het geworden mensen! JJ laat zien hoe ellenlang de lijst met aanpassingen is. Als alles werkt, dan zijn heel veel zaken die nu recht worden getrokken. Iets wat na de clunky launch wel eens tijd werd ook. Welke zaken allemaal gefixed in deze patch worden, gaan Daan en JJ uitgebreid met je bespreken. Plus de vraag of de game nu weer in de PS Store verkrijgbaar is.

Call of Duty en opslagruimte gaan geen ding blijven

Het opslaan van Call of Duty levert nogal wat problemen op. Hoe je het ook wend of keert, de game is huge. En met de harde schijf ruimte die de gemiddelde console je geeft, is het niet meer mogelijk om naast de twee laatste Call of Duty’s nog andere games op te slaan. Gelukkig is er nu positief nieuws omtrent Call of Duty en de opslagruimte. Nadat eerder deze week de guns al werden aangepast, gaat Activision dit keer aan de slag met de grootte van de game. Wat ze precies gaan doen, leggen we in deze video uit. Daan en JJ hebben alle ins en outs voor je op een rij gezet ! Is dat dan alles wat je kun verwachten? Nee! De twee mannen gaan met dank aan deze website ook op zoek naar de populairste Pokémon in Nederland!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch