Menu Premium

Call of Duty: Warzone krijgt geliefde Trios weer terug

Dansky 16/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Infinity Ward krijgt een dikke 8 voor luisteren want nadat zij afgelopen dinsdag de geliefde Trios modus uit Call of Duty: Warzone haalden komt deze vanavond weer terug!

Trios, Trios, Trios

Zoals men waarschijnlijk wel weet kwam Call of Duty: Warzone uit met twee modi: Trios en Plunder. En met name aan Trios is de community van Warzone erg gehecht geraakt. Nadat werd onthuld dat Quads in het derde seizoen van Call of Duty zou verschijnen was iedereen laaiend enthousiast. Maar wat men vergat was dat Infinity Ward over het algemeen modi niet zozeer toevoegen als dat zij deze omruilen.

De grote wisseltruc van Infinity Ward

Quads werd toegevoegd en het internet dansten van vreugde want eindelijk kon je met vier mensen spelen. De vreugde was van korte duur want Trios was als modus verwijderd. Waarom had Infinity Ward in hemelsnaam Trios eruit gehaald?! Daarnaast hadden ze dit ook nog eens niet vermeld in de patch notes, iets wat wel vaker voorkomt bij patches in Call of Duty. Gelukkig luisterde Infinity Ward want kort na de update kwam de volgende Tweet naar buiten:

En alles was weer goed in Verdansk. Tot de afgelopen update.

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen

In de roadmap voor seizoen drie is te zien dat Warzone ook nieuwe modi zal krijgen. Scopes and Scatter Guns is er daar één van. Het is vrij simpel: alleen Sniper Rifles en Shotguns. De cirkel komt sneller op je af dan normaal en daarnaast heb je geen eigen loadouts, geen vehicles en dus alleen de wapens die je kan vinden. Een leuke twist op het bestaande recept maar wederom gaat Infinity Ward de fout in. In plaats van een nieuwe modus toevoegen, ruilde zij Scopes and Scatter Guns om met Trios. En, je raad het al, niet iedereen was gecharmeerd van deze beslissing. Gelukkig heeft Infinity Ward geluisterd want ook deze keer krijgt men waar men om schreeuwt:

En nu maar hopen dat Infinity Ward Trios toevoegt. En niet omruilt. Afijn, er wordt in ieder geval wel geluisterd naar de community en daar valt echt wat voor te zeggen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch