Menu Premium

Extra XP en een nieuwe Warzone mode in Call of Duty: Warzone

Dansky 14/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe blogpost van Activision laat zien wat we deze week mogen verwachten in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Warzone

Laten we maar beginnen met de meest geliefde mode op dit moment: Warzone. De Battle Royale krijgt deze week een nieuwe mode erbij: Scopes and Scatter guns trios. Zoals de naam doet vermoeden is dit een gevalletje extreme uiteinden. Je zal deze dus alleen maar Sniper Rifles en Shotguns vinden in Verdansk. De mode is alleen beschikbaar in trios, dus in quads kan je nog gewoon aan de slag met de M4 en de Grau 5.56.

In hoeverre dit vooraf gemaakte loadouts zal raken is nog niet bekend. Het meest logische is dat er alleen snipers en shotguns in de kistjes te vinden zijn en verspreid over de map gevonden kunnen worden.

Call of Duty: Modern Warfare

In Multiplayer is de game mode Dropzone weer terug van weggeweest. Dropzone is een variant op Hardpoint met een twist: je krijgt geen Killstreaks door kills. In plaats daarvan worden er via Care Packages Killstreaks in de Dropzone gedropt zodra een team de Dropzone weet vast te houden. Wie het eerste er is dus. In plaats van welke mode Dropzone komt is nog niet bekend maar dit kan wel eens Deathmatch Domination worden.

Nieuwe bundels voor sommige en extra XP voor iedereen!

Naast de nieuwe modes zijn er ook weer nieuwe bundels toegevoegd. Allereerst Twin Dragons, met twee legendary blueprints voor een AR en een handgun en de Clean Up Crew bundel met een legendary skin voor Otter, twee blueprints en nog een hele hoop andere extraatjes zoals calling cards, emblems en een finishing move.

En zoals wel vaker is er ook deze week weer een dubbel XP weekend. Vanaf 17 april tot en met 20 april krijg je in Multiplayer, Spec Ops en Warzone extra XP en extra Weapon XP!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch