Menu Premium

Wat brengt derde seizoen Call of Duty Modern Warfare & Warzone?

Emiel 08/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zo ver, Call of Duty Modern Warfare Season 3 is onthuld. Vanaf vandaag kun je met veel extra content aan de slag in een game die vrijwel iedereen lijkt te spelen momenteel. Met name Warzone is een prettige mode voor velen in deze tijden van lockdown.

Met zijn vieren aan de slag in Warzone

Een van de grotere veranderingen is de toevoeging van Quads aan Warzone. je kunt dus nu eindelijk met vier vrienden samen spelen om de begeerde overwinning in de wacht te slepen. Natuurlijk wordt de loot ook op dit nieuwe aantal aangepast zodat de balans van de game intact blijft. Een andere toevoeging zijn de ‘vehicle skins’ waarmee je kunt laten zien hoe bruut je in deze gamemode bent. Later in het seizoen komt er ook nog een nieuwe gamemode in Warzone bij om Plunder en Battle Royale te versterken. Dit gaat Scopes & Scatter Guns zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, draait deze mode volledig om Sniper en Shotguns. Verder hint Activision naar meerdere van dit soort gamemodes in de toekomst. Een Bazooka only mode misschien?

Multiplayer krijgt aantal oude bekende maps terug

Natuurlijk draait Seizoen 3 niet alleen om Warzone. Ook de multplayer mode krijgt er een hoop nieuwe stuff bij. Om te beginnen de nieuwe operator genaamd Alex. we kennen hem allemaal uit de singleplayer mode van de game. Er komen ook drie nieuwe maps bij, te weten: Talsik Backlot een remaster van de befaamde CoD 4 map Backlot. Aniyah Incursion, wat een twist is op de Ground War map Aniyah Palace. De map geheel is opnieuw ontworpen voor de snelle actie van de 6v6 gamemode. En als klap op de vuurpijl is daar nog Hovec Sawmill. Een map die letterlijk in vuur en vlam staat aangezien de zagerij van het dorpje in de fik gevlogen is. Je moet dus door brandende gebouwen heen rennen. En pas op voor de bijen! Later in het seizoen komt er ook nog remaster van de Modern Warfare 3 map Hardhat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch