Menu Premium

Call of Duty: Warzone – Beelden nieuwe Verdansk gelekt, op 1 april…

Dansky 01/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat hebben we een lol gehad in Verdansk. Die allereerste sprong, Stadium en Train Station die open gaan, zombies, noem het maar op. Het einde van Verdansk zoals we die kennen komt steeds dichterbij. Het eerste teken dat Verdansk ging veranderen zijn de hiervoor genoemde zombies die opdoken. Er zijn al geruchten over een nuke die de hele boel wel eens plat zou kunnen leggen. Tot nu toe bestond de nieuwe map in Warzone vooral in onze hoofden en verbeelding. Tot gisteravond.

Een lek omtrent de nieuwe map van Warzone

Gisteravond verscheen er een reclamespotje online, zo meldt CharlieIntel. Naar verluid, want de video is sindsdien niet meer te zien want Activision was er als de kippen bij. De commercial eindige met een kleine preview van de nieuwe map van Verdansk. Een Redditor, de held dat hij of zij is, genaamd Bulgarian_Yoghurt heeft een klein deel weten vast te leggen.

First glimpse at 80’s Verdansk from CODWarzone

Verdansk gaat naar de 80’s

Naar verluid krijgt Verdansk dus een 80’s make-over. Dit ligt lekker in lijn met Black Ops Cold War maar hoe een nuke hierin past is ons nog even een raadsel. Wat we wel weten is dat er genoeg dingen gaan veranderen. Stadium keert terug naar een eerder stadium. De Dam wordt een aquaduct. Er zijn mijnen te vinden waar je, misschien wel, doorheen kunt rennen of rijden. Daarnaast verandert er één ding niet: RPGesus blijft gewoon in de game.

Maar hoe Raven Software en Treyarch het verhaal omtrent Warzone verder schrijven is nog onbekend. Een klein stukje speculaas is dat er een ‘flashback’ komt naar betere tijden; toen de nuke nog niet alles kapot had gemaakt. Het derde seizoen begint rond 22 april want dan is de Battle Pass ook afgelopen. De verwachting is dan ook dat de nieuwe Verdansk map dan uitkomt. Maar zeker weten we het natuurlijk nog niet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch