Menu Premium

Blue Box probeert geruchten omtrent Silent Hill game te debunken

Dansky 22/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het internet is een plek waar gebeurtenissen legendes worden. Legendes worden mythes en mythes gaan hun eigen leven leiden. En mythes zijn hardnekkiger dan de Guardian Ape van Sekiro om uit te roeien. Blue Box Game Studios, van Hollandse bodem, kan hierover meepraten want zij proberen al tijden een mythe te debunken. Eerst via anoniem tweeten en nu via een persoonlijke video.

Geschiedenis Kojima 101

Waar komt dit nou allemaal vandaan? Lang verhaal kort heeft Kojima nog wel eens de neiging om zijn fans specifiek en de gaming community in zijn geheel op het verkeerde been te zetten. Om maar een voorbeeld te geven: Kojima zette een nep bedrijf op om een valse Metal Gear video te laten zien zodat fans actief werden op social media. Daarnaast zijn fans al jaren aan het wachten op een nieuw Silent Hill deel. En nu de trailer van Abandoned wel die vibe had begon het internet te denken. En zodra het internet denkt, kan je beter een Fallout shelter zoeken. Check vooral even het GKE3 nieuws want JJ gaat hier een stuk dieper op in.

Blue Box Game Studios tweet video met gezicht van directeur

Er is sinds de release van de trailer een heuse subreddit opgericht met de titel: The Blue Box Conspiracy. En Blue Box probeert tevergeefs om hier tegenin te gaan. Eerst via een tweet van het officiële kanaal van Blue Box:

Daarnaast komt er binnenkort een Q&A om vragen te beantwoorden, zo wisten zij te vermelden via Twitter. En nu is daar onderstaande video bijgekomen.

Hier is dus het hoofd van Blue Box Game Studios: Hasan Kahraman. In deze video vertelt hij wie hij is, dat hij geen acteur is, en dat zij niks te maken hebben met Silent Hill. En om maar even aan te geven hoe volhardend het internet kan zijn raad ik je aan om onder de video te kijken in de tweet zelf. En daarnaast deze tweet:

De beste man is zelfs geïnterviewd door Jason Schreier. Hierin geeft hij zelf ook aan dat:

“It doesn’t matter how much I try to debunk all this,” Kahraman said by phone. “People don’t believe it. They just expect something that’s not out there. It bothers me.”

Al met al is dit natuurlijk vreselijk als je niet wordt geloofd op je woord. Maar de fans van Kojima en Silent Hill zijn een vastberaden zooitje. En dus zullen we moeten wachten tot Abandoned een échte reveal krijgt op het Playstation evenement. Gelukkig zit er aan veel verhalen twee kanten – en zo ook aan deze. Want met alle publiciteit die nu is gegenereerd zal Abandoned niet zomaar stilletjes aan ons, en de rest van de wereld, voorbij gaan.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch