Menu Premium
Loading...

GKE3 2021 Journaal: ‘Is Abandoned nu de PS5 exclusive Silent Hill of niet’

16/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zegt helaas alles voor deze E3 periode: JJ heeft even moeten zoeken naar toffe nieuwtjes voor dit GKE3 2021 Journaal. De E3 valt namelijk – op zijn zachtst gezegd – een beetje tegen. Maar wie zoekt die vindt. En dus hebben we ook op warme woensdag een GKE3 Journaal voor jullie klaar staan. We gaan bijvoorbeeld dieper in op de PS5 game Abandoned, is dat nu wel of niet Silent Hill? Dan is de vraag welke game uitgeroepen is tot de meest geanticipeerde game van E3 2021 én komt Cyberpunk 2077 officieel terug naar de PS Store. Maar met een twist. We zetten het allemaal voor je op een rij in deze nieuwe editie van het GKE3 2021 Journaal.

PS5 exclusive Abandoned lijkt de opvolger van Silent Hill te zijn. Of toch niet…

Het stormt op het moment een beetje op Twitter. En dat heeft alles te maken met Abandoned, de nieuwe game van Blue Box Studios uit Nederland. Er is al vrij snel gespeculeerd over Blue Box, waarvan is gezegd dat het een pseudoniem is van Hideo Kojima. En die laatste kennen we uiteraard van Silent Hill, Metal Gear Solid én Death Stranding. Een overtuigende palmares dus, waar met Abandoned wellicht een nieuwe titel bij gaat komen. Maar is dat ook zo? Bestaat er een connectie of is dit gewoon een vaag verhaal…

Forza Horizon 5 heeft hoge ogen gegooid

Het racegame genre kan wel een boost gebruiken. Gran Turismo 7 is uitgesteld, de laatste Need for Speed titel hielt te wensen over én Forza Motorsport 8 is in geen velden of wegen te bekennen. Gelukkig is er op de afgelopen E3 opnieuw hoop opgedoken voor het genre. En die komt uit de arcade hoek van Forza Horizon 5. Een game die uit is geroepen is tot de meest geanticipeerde game van deze E3 2021. Maar zegt dit iets over deze E3? Of is Forza Horizon 5 gewoon echt zo goed?

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch