Menu Premium

Bethesda komt met Fallout 4: Game Of The Year Edition

Richard den Toom 10/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee jaar na het verschijnen van het vierde deel uit de Fallout-serie en een jaar na het verschijnen van de laatste DLC voor de game, komt Bethesda met Fallout 4: Game of the Year Edition. Je kunt je afvragen of een twee jaar oude game vandaag nog relevant is, maar het thema waar de game om draait, nucleaire oorlog en de gevolgen daarvan, is de afgelopen dagen weer helemaal actueel na dreigende spierballentaal uit Noord-Korea en de Verenigde Staten. Je zou bijna denken dat ze het er om doen bij Bethesda.

De Fallout 4: GOTY Edition bevat naast de base game ook alle updates (onder andere Survival Mode) en uitgekomen DLC, zes stuks in totaal met onder andere Far Harbor en Nuka World. Er komen ook weer een beperkt aantal Pip-Boy Editions op de markt, helaas exclusief in Noord-Amerika dus als je alsnog een Pip-Boy wil scoren moet je daar iets proberen te regelen.

Fallout 4: Game of the Year Edition verschijnt op 26 september op PC, Playstation 4 en Xbox One. Benieuwd wat we bij Gamekings van Fallout 4 en de uitbreidingen vonden? Check hier de review van de base game, hier de review van de Far Harbor DLC en hier de review van Nuka World.

Bron: Bethesda

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch