Menu Premium

Bethesda komt met Fallout 4: Game Of The Year Edition

Richard den Toom 10/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee jaar na het verschijnen van het vierde deel uit de Fallout-serie en een jaar na het verschijnen van de laatste DLC voor de game, komt Bethesda met Fallout 4: Game of the Year Edition. Je kunt je afvragen of een twee jaar oude game vandaag nog relevant is, maar het thema waar de game om draait, nucleaire oorlog en de gevolgen daarvan, is de afgelopen dagen weer helemaal actueel na dreigende spierballentaal uit Noord-Korea en de Verenigde Staten. Je zou bijna denken dat ze het er om doen bij Bethesda.

De Fallout 4: GOTY Edition bevat naast de base game ook alle updates (onder andere Survival Mode) en uitgekomen DLC, zes stuks in totaal met onder andere Far Harbor en Nuka World. Er komen ook weer een beperkt aantal Pip-Boy Editions op de markt, helaas exclusief in Noord-Amerika dus als je alsnog een Pip-Boy wil scoren moet je daar iets proberen te regelen.

Fallout 4: Game of the Year Edition verschijnt op 26 september op PC, Playstation 4 en Xbox One. Benieuwd wat we bij Gamekings van Fallout 4 en de uitbreidingen vonden? Check hier de review van de base game, hier de review van de Far Harbor DLC en hier de review van Nuka World.

Bron: Bethesda

Loading...
  • mellovici

    is dat alweer 2 jaar terug. kolere wat gaat de tijd snel.

  • CAVIAAA

    Ik heb fallout een maandje geleden gekocht en ik vind het wel een barre game. Voor mij zit hier geen houdbaarheidsdatum op

  • Ghrane

    Ik heb de game meerdere malen uitgespeeld met verschillende endings, ik ben ook in bezit van alle DLC en heb ze allemaal gecheckt en daarnaast een dikke lading mods, dit heeft voor mij dus geen enkele meer waarde om maar ook 1 cent in te stoppen, dan zie ik ze liever een performance update uitbrengen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord