Menu Premium
Loading...

Review – Fallout 4

17/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De langverwachte review van de meest gehypte game van 2015 is hier! We hebben natuurlijk al een enorme hoeveelheid items opgenomen omtrent deze post-apocalyptische game. Naast onze eerste stapjes en ervaringen, is het definitieve oordeel hier! Skate en Jelle hebben al een gezonde (of beter gezegd: ongezonde) hoeveelheid tijd gestoken in Fallout 4 en zijn helemaal klaar voor deze review.

Kan Bethesda de hype waarmaken? Voordat Fallout 4 in de schappen kwam te liggen, zijn we namelijk erg lekker gemaakt met trailers, Pip-Boys en verschillende stukjes gameplay. Over de teleurstelling omtrent het grafische element zijn we al bijna heen, maar kan de gameplay dit compenseren?

In Fallout 4 ben je iemand die een nucleaire aanslag op Boston heeft overleefd. Je wordt opgevangen in Vault 111, maar eenmaal buiten tref je totale verwoesting aan en niks wat je achterliet, staat nog overeind. Nu is het aan jou om de wereld weer opnieuw op te bouwen. Dit kun je natuurlijk doen op de manieren die jij geschikt acht in deze open-wereld game.

Ben jij benieuwd of Jelle en Skate tevreden zijn over deze immense game van Bethesda? Dat check je natuurlijk in de review van Fallout 4.

Uitgever: Bethesda Softworks
Ontwikkelaar: Bethesda Game Studios
Platforms: PC, PlayStation 4, Xbox One
Releasedatum: 10 november 2015

Review - Fallout 4

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch