Menu Premium
Loading...

Fallout 4 Nuka World DLC Review

07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, het is weer zover, Bethesda komt wederom met nieuwe DLC voor Fallout 4, genaamd Nuka World. Onze Fallout kenners Skate en Melle hebben de game gespeeld en geven hun mening. Of deze DLC goed is bevallen bij de Gamekings, zie je in deze Fallout 4 Nuka World DLC Review.

Nadat vorig jaar Fallout 4 uitkwam, heeft Bethesda al 5 DLC’s uitgebracht. Na de eerste story DLC Automatron en de kleinere toevoeging Wasteland Workshop kwam de tweede story DLC genaamd Far Harbor op de markt. Daarna volgden al snel Contraptions Workshop en Vault-Tec Workshop en nu komt de derde en laatste story DLC uit, genaamd Nuka World.

In Nuka World begin je met een gevecht tegen de Overboss Colter. Daarna bereik je als nieuwe Overboss een pretpark met verschillende gebieden. In die gebieden leven drie soorten gangs. Die drie facties hebben hun eigen normen en waarden en het is aan jou om er voor te zorgen dat deze facties in betrekkelijke rust met en naast elkaar kunnen leven. Je kunt als je wil een factie meer support geven, maar je kunt ook humaan zijn en alle drie de gangs supporten.

Tenslotte vertelt Skate nog even over zijn ervaring met Porter Gage. Gage is een personage dat jou helpt tijdens jouw avontuur. Je kunt hem opdrachten en missies geven. Tijdens het spelen had Skate last van een irritante glitch. Wil jij weten welke irritante glitch dit is en hoe Skate en Melle Nuka World hebben ervaren? Bekijk dan snel deze review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch