Menu Premium

Worden dit de nieuwe personages en wapens voor Apex Legends?

Hylke Haagsma 18/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat noemen we nou een interessante leak! Er zijn namelijk twee nieuwe personages en wapens gespot in de bestanden van Apex Legends. Ze stonden blijkbaar in de installatie map van de succesvolle Battle-Royale game. Respawn Entertainment heeft vooralsnog niks bevestigd. Maar ja, de namen staan er natuurlijk niet voor Jan met de korte achternaam.

Octane en Wattson

De namen en ook de vaardigheden van de personages werden ontdekt in de geluidsbestanden. Het zou gaan om de Legends Octane en Wattson. Twee nieuwe personages dus, en we weten zelfs al wat van deze personages!

Een Twitteraar onder de naam ‘Shrugtal’ laat enkele geluidsbestanden uit Apex Legends zien die wijzen op het lopen op verschillende ondergronden zoals gras,beton en modder. Daarnaast zijn ook vaardigheden uit deze bestanden te halen.

Stimpack en elektriciteit

Bij Octane zien we onder andere een Stimpack, hiermee kun je een andere speler genezen of sneller laten bewegen. De vaardigheden van Wattson hebben dan weer alles te maken met elektriciteit. Hij heeft onder andere een tesla trap zoals te zien is in de bovenstaande tweet. Ook interessant zijn de geluidsbestanden voor het rennen over muren. Eerder gaf de ontwikkelaar aan dat ze dit hadden getest en vervolgens weg hadden gelaten uit Apex Legends. Het zou net als het toevoegen van Titans moeilijk te balanceren zijn. Maar wie weet gaan ze het nu alsnog proberen.

L-STAR EMG en de HAVOC

Ook zijn er dus nieuwe wapens ontdekt. Het gaat om een machinegeweer dat L-STAR EMG gaat heten en het aanvalsgeweer genaamde HAVOC. Wanneer de content wordt toegevoegd is voorlopig nog de vraag. Mogelijk wordt dit in maart, want dan is het namelijk het eerste seizoen van de Battle-Royale game.

Wat vinden enthousiast van de nieuwe personage’s en wapens in Apex Legends? Mocht je nog niet bekend zijn met de game ( als je onder een steen hebt geleefd?) dan kan je hier onze review checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch