Menu Premium

Fornite Season 8 Battle Pass wordt gratis, met dank aan Apex Legends?

Jan Johan Beldrok 14/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Epic heeft aangekondigd dat de Battle Pass voor seizoen 8 gratis wordt…als je er tenminste in slaagt om voor 27 februari dertien gratis Overtime Challenges te voltooien. Je krijgt de Overtime Challenges als het je lukt om de 10 weekly challenges allemaal te voltooien. Deze zijn beschikbaar met patch v7.40, die vandaag online gaat. Echt lastig hoeft dat niet te zijn, maar je bent er wel wat tijd aan kwijt.

Wordt Epic echt zenuwachtig van Apex Legends?

Het is best een verrassende beslissing van Epic om gamers tijdens het laagseizoen terug te lokken naar Fortnite door hen een gratis Battle Pass voor te houden. Normaal vragen ze er een tientje voor die miljoenen gamers grif betalen. We kunnen ons dan ook niet aan de indruk onttrekken dat de release van rivaliserende Battle Royale game Apex Legends iets te maken heeft met deze beslissing. Al zal Epic dit niet zo snel toegeven. Maar laten we niet de zuurpruim uithangen want dit is natuurlijk voor de gamer best een toffe en haalbare actie. Als je dus liever geen geld aan microtransactions uitgeeft en nog geen toffe Fortnite skin bezit, dan is deze actie je kans. De Battle Pass geeft namelijk direct twee skins weg met nog veel meer extra’s en skins naarmate je vordert in de Battle Pass.

Update v7.40 sinds vandaag uit

Update v7.40 is vandaag dus uit voor Fortnite, met daarin een aantal belangrijke aanpassingen aan de spelbalans. Zo verdien je 40 procent meer materialen bij het doden van tegenstanders en krijg je ook 50/50 health en shields terug. Verder doet de Hand Cannon minder schade aan gebouwen en duurt het herladen van raketwerpers langer. Dat laatste zal veel spelers behagen want die dingen zijn best op.

Fortnite Season 8 begint over twee weken. Tot die tijd heb je dus de kans om je gratis Battle Pass voor seizoen te verdienen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch