Menu Premium

‘Rockstar werkt aan een game voor de volgende generatie consoles’

Hylke Haagsma 24/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een ding waar veel gamers op dit moment over speculeren is het volgende project van ontwikkelaar Rockstar. De twee veel voorkomende geruchten zijn de ontwikkelingen van Bully 2 en Grand Theft Auto 6. Ongeacht welk project het is… er zijn verschillende vacatures die de interesse hebben gewekt van de mensen die op de volgende titel van Rockstar wachten.

Krijgen we Bully 2 of GTA 6 op de huidige generatie consoles of de volgende?

Hoewel Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online misschien de dingen zijn waar Rockstar-fans op dit moment het meest gefocust zijn ( naast het eeuwige leven van GTA Online), hebben de vele Grand Theft Auto 6-geruchten GTA-fans potentiële sneak peaks gegeven over wat er mogelijk gaat gebeuren met het langverwachte Grand Theft Auto 6. Het is onbekend of de volgende game op huidige consoles of de volgende generatie zal uitkomen. Een analist heeft echter recent voorspeld dat Grand Theft Auto 6 nog een paar jaar van ons verwijderd is. Wat betekent dat het zesde deel van de serie waarschijnlijk op de consoles van de volgende generatie zou uitkomen.

Meerdere vacatures op de Careers-pagina van Rockstar kunnen gamers enig inzicht geven in hun toekomstige projecten. Er zijn meerdere vermeldingen voor “Environment Artist” en “Environment Terrain Artist”. En dit op verschillende Rockstar-locaties. De potentiële nieuwe werknemers zullen zich dan bij Rockstar aansluiten om “werelden van de volgende generatie te creëren voor spannende aankomende projecten” en “meeslepende, levende en volledig gerealiseerde omgevingen te creëren. ” Klinkt behoorlijk next gen of niet dan?

Next-gen pracht en praal in de volgende GTA?

Er wordt ook gezegd dat de Environment Artists “verantwoordelijk gaat zijn voor het creëren van spannende en geloofwaardige kunstwerken. Daarnaast ook voor het bouwen en structureren van omgevingsactiviteiten voor de grootste en beste open wereldomgevingen in de industrie.”

Er zijn voldoende geruchten over dat Grand Theft Auto 6 momenteel in ontwikkeling zou zijn. Ook over Bully 2 wordt het nodige gespeculeerd. Waar hopen jullie op? Willen jullie liever GTA 6 of Bully 2? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch