Menu Premium
Loading...

Return to Red Dead Online: Is de woestijn nog leeg?

24/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Red Dead Redemption 2... Wat een fantastische game was dat! We hebben genoten van de avonturen van Arthur Morgan en zijn bende en nadat we het verhaal hadden uitgespeeld konden we niet wachten om met de online wereld aan de slag te gaan. Na het succes van GTA Online kon dit toch simpelweg niet mis gaan? Jawel dus, het kon verschrikkelijk mis gaan. Nadat we een nogal lege beta kregen in eerste instantie duurde het maar lang voordat er een beetje content in de online versie van de game kwam, en dit zorgde ervoor dat we de game naast ons neer legde… Hoe kijken we nu naar de online cowboy wereld, is er verbetering? Zet je cowboyhoed maar op en pak er een ijskoude whisky bij, want we duiken Red Dead Online weer in.

De stille woestijn van Red Dead

Voor veel spelers is het tegenvallende Red Dead Online behoorlijk frustrerend. Het online gedeelte van de originele Red Dead Redemption was namelijk al hartstikke leuk en GTA Online knalt natuurlijk ook heerlijk door, waarom gaat het hier dan mis? Er is maar weinig te doen en ook is het nog steeds niet mogelijk om gewoon een gesloten private deathmatch of iets in die richting op te starten met vrienden. Sterker nog, je kunt niet eens een specifieke modus kiezen om te spelen, want je komt namelijk in een playlist terecht met verschillende spelmodus. Waarom is dit nog steeds zo? We willen bijna de originele Red Dead Online weer opstarten.

Verbeteringen aanwezig?

Zijn er dan ook verbeteringen te vinden? Dat kun je in dit item zien! We duiken terug de game in en vertellen jou wat er beter is geworden. Wat vindt jij van de huidige staat van Red Dead Online? En wat zou jij graag verbeterd zien worden? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch