Menu Premium

‘Het verhaal van GTA 6 gaat over HIV en Immigratie’

Hylke Haagsma 01/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grand Theft Auto 6 geruchten komen regelmatig naar voren. Het varieerde van GTA 6 zal een tijdelijke PS5 exclusive worden tot Vice City wordt de locatie. Er is nog nooit iets bevestigd door Rockstar, toch zorgen de geruchten regelmatig voor enthousiaste fans. Nu komt er nog een gerucht bij die wederom voor veel enthousiasme zal gaan zorgen…

Waar komt dit GTA 6 lek vandaan?

Het lek komt van Reddit, een gebruiker plaatste hier een bericht en gaf aan dat hij twee vrienden heeft die bij Kotaku en PC Gamer hebben gewerkt. Er wordt ook geclaimd dat ze een vriend hebben die voor Rockstar werkt. Deze geruchten moeten we zoals wel vaker, met een snufje zout nemen.

Take me to the 80’s

Volgens dit lek zou GTA 6 een mannelijk hoofdpersonage krijgen. Geen drie personage’s zoals in de laatste GTA meer dus. Dit gerucht is in strijd met het vorige gerucht waarbij het hoofdpersonage vrouwelijk zou zijn. Het verhaal zou flink ge├»nspireerd zijn door de Netflix serie Narcos. Het hoofdpersonage zou een drug lord-wannabe zijn en zou zich in die wereld op gaan werken.

Het verhaal zou zich in de jaren 70 en 80 gaan afspelen en dat op verschillende locaties. Je zult drugs transporteren van Vice City naar een nieuwe fictionele stad gebaseerd op Rio de Janeiro. Dit zullen de twee belangrijkste locaties zijn, daarnaast zul je enkele lineaire missies doen in Liberty City.

HIV en Immigratie

Ook het weer zal een belangrijke rol gaan spelen in de game, er zullen overstromingen en orkanen in de game zitten. Gebouwen en voertuigen die in de steden zitten zullen veranderen naar verloop van tijd en de leaker geeft ook aan dat de personage’s de taal zullen spreken van hun eigen afkomst. Dit betekent dat er veel ondertiteling zal zijn aangezien een gedeelte zich af zou spelen in Zuid Amerika. Het verhaal van GTA 6 zal ook ingaan op HIV en immigratie en zal een personage bevatten ge├»nspireerd op Fidel Castro. Er zou ook een gigantische gevangenis in de game zitten.

Wat denken jullie? Is dit leak de waarheid of gaat GTA 6 er totaal anders uit zien?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch