Menu Premium

Korte Battlefield 1 video toont een campaign missie

Roy de Keijzer 30/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de single player trailer van Battlefield 1 die DICE pas op internet heeft geknald, laat het bedrijf langzaam maar zeker steeds meer aan ons weten over de single player inhoud van Battlefield 1.  Vandaag geven ze wat meer informatie door het tweeten van een korte Battlefield 1 video. Afgelopen woensdag werden de vijf speelbare missies al onthuld, waarin je straks de strijd aan kunt gaan tijdens de Eerste Wereldoorlog. Wil je de single player trailer van Battlefield 1 nog eens bekijken, dan kun je deze hier terugzien.

De zeer korte Battlefield 1 video hieronder geeft een kleine extra indruk over hoe de game in single player moet gaan aanvoelen. De footage laat zien dat jouw character deel uitmaakt van een tankcrew die in de problemen raakt en achter vijandelijke linies moet vechten om te overleven.

We weten dat de game via filmische cutscenes en verschillende personages een zo indringend mogelijk beeld van de Eerste Wereldoorlog wil neerzetten, en dat gebeurt onder meer in de vijf missies die in de single player mode speelbaar zullen zijn. Volgens de makers zullen de missies in deze campaign bovendien een meer open speelbaarheid hebben dan eerdere Battlefield-games; je speelt met uiteenlopende personages op locaties die als dag en nacht verschillen, waarin je einddoel dus op verschillende manieren te behalen is.

De game verschijnt op 21 oktober voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ga jij de single player missies spelen in Battlefield 1, of geef je alleen wat om de multiplayer content? Laat het weten in de comments hieronder!

Bron: VG 24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch