Menu Premium
Loading...

Check de epische Battlefield 1 Single Player trailer

Mark Hoogland 27/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 1 komt eraan en dat zullen we weten ook! Na de recente bèta zou je bijna vergeten dat de game niet enkel draait om multiplayer, maar gelukkig is daar deze indrukwekkende Battlefield 1 single player trailer die ons onderdompelt in de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog.

In twee minuten krijgen we een aardige indruk van wat voor avontuur de single player van Battlefield 1 te bieden zal hebben. Kameraadschap, smerige confrontaties in de loopgraven, luchtgevechten, tanks en explosies – aan variatie geen gebrek. Volgens de makers zullen de missies in deze campaign bovendien een meer open speelbaarheid hebben dan eerdere Battlefield-games; je speelt met uiteenlopende personages op locaties die als dag en nacht verschillen, waarin je einddoel dus op verschillende manieren te behalen is.

Battlefield 1 zal op 21 oktober verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Loopt het water je in de mond na het zien van deze trailer, of ga je de single player sowieso links laten liggen om je op de multiplayer te storten? Laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch