Menu Premium
Loading...

Vogelsap over de studio en The Flock

09/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Regelmatig gaan wij op bezoek bij Nederlandse indie-studios. Zo zijn we in het verleden al langs geweest bij onder meer Amulware en Abstraction Games, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Afgelopen week zijn we namelijk langs geweest bij Vogelsap. Deze studio ontwikkelt op dit moment The Flock, een online asymmetrische multiplayer-game. Maar ze hebben nog veel meer te vertellen. Je hoort Vogelsap over de studio en The Flock.

Hoe de studio aan haar naam is gekomen, is een mooi verhaal. De gasten van Vogelsap waren al een tijdje bezig met een goede naam verzinnen, maar toen gebeurde er opeens iets opvallends met een huisdier van één van de medewerkers. Je kunt zelf jouw fantasie erop los laten, maar je kunt ook even naar deze blik in de keuken van Vogelsap kijken en van hen zelf de leuke anekdote horen.

Natuurlijk gaat het bij deze studio niet alleen maar over vogels, want er wordt op dit moment natuurlijk ook een game gemaakt. Zo is Vogelsap op het moment bezig met The Flock. De multiplayer-game heeft overigens een interessante twist: je begint als The Flock en je moet opzoek gaan naar de ‘Light Artifact’. Wanneer je deze hebt gevonden, verander je in een Carrier. Als Carrier heb je de taak om het licht zolang mogelijk vast te houden, maar daardoor ben je niet meteen geheel hopeloos. Hoewel The Flock sneller kunnen bewegen, heb je als Carrier de mogelijkheid om het licht vol in de gezichten van The Flock te schijnen. Wanneer zij op dat moment bewegen, verbranden ze direct.

Ben je nu nieuwsgierig? Wil je meer weten over de game en/of de studio? Check dan Vogelsap over de studio en The Flock en maak kennis met deze originele Nederlandse ontwikkelaar!

Vogelsap over de Stuido en The Flock

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch