Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege DLC Velvet Shell Review

15/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Skate en Shelly gaan je alles vertellen over de nieuwe DLC in deze Tom Clancy’s Rainbow Six Siege DLC Velvet Shell Review. Skate, als doorgewinterde Rainbow Six speler/streamer, is erg tevreden en hij gaat Shelly overtuigen waarom ze nu eindelijk moet beginnen met deze game. Je krijgt er weer 2 operators bij, een nieuwe map en natuurlijk ook nieuwe wapens.

Skate had bijna zijn titel als platinum player behaald, maar dat was hem toch net niet gelukt helaas. Het nieuwe seizoen is begonnen, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. Shelly is van plan om Rainbow Six Siege ook goed te gaan spelen en gaat misschien wel samen met Skate een team vormen en zo gaan ze allebei de machtige titel van platinum player proberen te behalen.

Ook had Skate tijdens zijn livestream een heel nice moment gecaptured waarin hij in Rainbow Six Siege een meesterlijke killstreak behaalde tijdens het einde van een game. Erg leuk om te zien en ja hij is best wel goed, ouwe baas Skate.

Benieuwd wat Shelly en Skate nou allemaal van de nieuwe DLC van Rainbow Six Siege Velvet Shell vinden? Check dan snel dit item en laat ons in de comments weten wat jullie er van vinden!

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch