Menu Premium
Loading...

Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue Review

06/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue, het is een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Namelijk de nieuwste versie van Kindom Hearts. Steven en Emiel zijn beiden doorgewinterde Kingdom Hearts spelers en brengen je helemaal op de hoogte van alle nieuwe features in deze Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue Review.

Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue bestaat uit verschillende delen van de serie die samengevoegd zijn als voorbereiding op deeltje 3, waar iedereen, misschien al een beetje te lang, op zit te wachten. Allereerst is daar Kingdom Hearts Dream Drop Distance, bekend van de 3DS. Dit is tevens het grootste Kingdom Hearts-deel in de verzamelbundel. Daarnaast krijg je nog Birth by Sleep, dat van de PSP afkomt en Kingdom Hearts X Back Cover dat eerder op de Playstation 4 uitkwam.

Er zijn natuurlijk veel handheld elementen in deze game verwerkt, aangezien twee van de games van de 3DS en de PSP afkomen. Deze games zijn dan ook al bekend bij Steven en Emiel en ze gaan je vertellen of een replay leuk was.
Check daarom snel deze Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue Review en laat ons weten wat jullie vinden in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord