Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog: De klassieke fighting games van Steven

11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven was weer eens aan de beurt bij Ken Je Deze Nog. En je kunt de man bijna niet blijer maken dan met hem te praten over fighting games. Duizenden uren en honderden guldens heeft hij vroeger in de arcade-hallen of bij vrienden verspeeld in het masteren van games als Street Fighter, Tekken, Dead or Alive of Virtua Fighter.

Daarom vroeg JJ Steven een lijst te maken van fighting games die volgens hem de toon door de jaren heen hadden gezet. Waarmee begon het genre, wanneer kwamen de grote innovaties en welke titel was het absolute hoogtepunt. Steven ging er mee aan de slag en kwam met een lijst games die uiteindelijk culmineert in een top 3.

De beste fighting games

Ga er dus maar even lekker voor zitten. Want wat is volgens Steven de beste fighting game ooit gemaakt. Komt de nummer 1 uit de Soul Calibur-, Tekken-, Dead or Alive-, Virtua Fighter- of de Street Fighter-franchise? Check it out in deze Ken Je Deze Nog over het fighting genre. En laat ons in de comments even weten welke games volgens jou in de top 3 horen te staan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord