Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog: De klassieke fighting games van Steven

Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Steven Saunders
11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven was weer eens aan de beurt bij Ken Je Deze Nog. En je kunt de man bijna niet blijer maken dan met hem te praten over fighting games. Duizenden uren en honderden guldens heeft hij vroeger in de arcade-hallen of bij vrienden verspeeld in het masteren van games als Street Fighter, Tekken, Dead or Alive of Virtua Fighter.

Daarom vroeg JJ Steven een lijst te maken van fighting games die volgens hem de toon door de jaren heen hadden gezet. Waarmee begon het genre, wanneer kwamen de grote innovaties en welke titel was het absolute hoogtepunt. Steven ging er mee aan de slag en kwam met een lijst games die uiteindelijk culmineert in een top 3.

De beste fighting games

Ga er dus maar even lekker voor zitten. Want wat is volgens Steven de beste fighting game ooit gemaakt. Komt de nummer 1 uit de Soul Calibur-, Tekken-, Dead or Alive-, Virtua Fighter- of de Street Fighter-franchise? Check it out in deze Ken Je Deze Nog over het fighting genre. En laat ons in de comments even weten welke games volgens jou in de top 3 horen te staan.

Loading...
 • andrelepate

  32 hier, nooit echt goed in geweest maar vroeger wel regelmatig gespeeld.

  Begon met street fighter, clayfighter, en later games als Soul Calibur, Marvel vs Capcom, DOA en daarna nog andersoortige games als WCW vs NWO. Smash (meeste tijd in gestoken), fight night en de UFC games.

  Reden dat ik dit nu niet meer speel? De algemene neergang van local multiplayer en het (mede) daaruit voortvloeiende gebrek aan game-avondjes. Hopelijk pakt m’n dochter het op over een paar jaar en kan zij me alle hoeken van het scherm laten zien.

  • Lunalicrichard

   Dat is idd zo ! Vroeger speelde je meer met anderen op de bank en dat is een groot deel van de fun van fighting games .
   Goed punt !

  • Rene van Honk

   Ik heb Killer Instict op de gameboy gehad,
   Super ultra ccccombo!!! geweldige game.
   Ook streetfighter,mortal kombat heb ik gespeeld.
   Het meeste plezier heb ik met Tekken tag tournament gehad op de playstation 2.
   Nu heb ik deel 2 op de playstation 3+mortal kombat&streetfighter 4.

 • 31 hier, Battle Arena Toshinden ook een leuke PS1/PC classic uit 1995 met wapens en tenenkrommende animaties om nu terug te zien. Leuk item weer!

 • KnightNL

  Ook een van mijn favoriete genres sinds Street Fighter 2, KI en MK op de Snes.
  Daarna Tekken(vooral 3), Rival Schools, Bushido Blade, Marvel vs Capcom op PS1. Guilty Gear x2, Capcom vs Snk 2 op PS2, enzovoorts.

 • Speel fighters sinds way of the exploding fist op de C64 πŸ™‚ , kdenk het meeste plezier gehad met IK+ op de c64/Amiga, streetfighter 2 op de snes, de tekkens/souls serie op de ps1/2, marvel vs capcom 2 op de dreamcast.

  Honorable mentions naar Bloody Roar, guilty gear, rival schools, DOA.

 • Nexxje

  hehehe Street fighter 2 . Een aantal vrienden en huisgenoten van mij destijds hebben nog eens een band opgericht die het toch wel goed heeft gedaan in Nijmegen eo. genaamd : Yogafire . Natuurlijk genoemd naar een special van Dhalsim πŸ˜‰

 • Tijl Van de Velde

  Als 36-jarige speelde ik vroeger heel veel Mortal Kombat I in de arcadehallen (zeer veel 20 frankstukken verloren), en vervolgens Mortal Kombat II, III & IV op de PC.

  Een top III is daardoor heel eenvoudig:

  Mortal Kombat II
  Mortal Kombat I
  Mortal Kombat III

  • Pascal Tettero

   vanaf 3 werd het kut vind ik persoonlijk, 1 en 2 waren casual iedereen kon het spelen.. in 3 verloor een casual speler makkelijk op easy gewoon door die kutcombo’s

 • Moviegeek:-)

  Toffe Video… maar ik mis het briljante KOFXIV…. DOA5 is ECHT de beste fightinggame op dit moment! In het begin was de game niet echt goed, maar nu is DOA5:TLR een geoliede machine met wrede extra’s.

  • Paxion

   Consesus is dat Tekken tag tournament 2 de beste, meest technische, meest complete 3d fighter is op het moment. Op hoog niveau wel niet te verstaan.

 • strafefox

  Verbaast me wel dat Shaq Fu niet in je top3 staat! πŸ˜‰

  Killer Instinct vroeger helemaal kapot gespeeld in de arcade. Je had toen in mijn lokale
  arcade 2 groepen: de Mortal Kombat clan en KI / SF clan. Wat mij in het begin vooral aantrok
  was het feit dat ie op N64/ultra64 hardware zou draaien (wat niet helemaal waar is) en je vast een
  sneak peak kreeg wat er mogelijk was op Nintendo’s next gen console. Ik denk dat KI vaak ten onrechte wordt neergezet als een Gimmick-fighter vanwege de lange combo’s maar de achterliggende mechanics zijn vrij solide en als je het spel langer speelt zul je juiste de lange combo’s vermijden omdat ze makkelijk te breken zijn. Ik was alleen wel enorm teleurgesteld in de SNES port, had hem meteen de volgende weer terug gebracht naar de winkel en omgeruild voor Super SF2 πŸ™‚

  Mijn andere favorieten: Street Fighter Alpha 1 en 2, Soul Calibur IV en “Yie Ar Kung Fu” voor de MSX.
  Rise of the Robots en Primal Rage vond ik vroeger ook wel grappig al hebben die de tand des tijds niet doorstaan.

 • Steven

  Blaz Blue is ook heel vet en de nieuwe King of Fighters is vrij recent nog uitgekomen. Verder komt pocket rumble er ook nog aan. Er is genoeg denk ik maar het wordt niet massive gemarket zoals de grotere namen.

 • Patrick

  Ik hou erg van Dead or Alive en de Tekken serie! Kijk ook zeer uit naar Tekken 7! (ben 27 JJ)

 • sweetemotion1975

  Ik heb alleen Streetfighter X Tekken (Vita) zelf in mijn bezit. Toen ik jonger was, ben nu midden twintig, heb ik wel vaker Tekken/Streetfighter gezien en gespeeld bij vrienden. Echter had ik geen PlayStation in die tijd, dus heb ze zelf niet gehad.

 • ShurikN64

  Vroeger waren Fighting games echt ”het” genre, tegenwoordig spelen alle kids alleen nog maar first person shooters en Fifa..
  Wel super vet item Steven en JJ en goed dat de Fighting games wat aandacht krijgen.

  Mijn All-Time Top 3:

  1: Tekken 3
  2: Soul Calibur 2
  3: Super Street Fighter 4

  PS. Tekken 4 was ook echt gruwelijk goed en enorm innovatief maar was helaas erg ondergewaardeerd.

  • Pascal Tettero

   het genre waar vroeger geen combo’s inzaten of corner trap als je het over mk hebt dan.
   streetfighter v is 1 een demo 2 de standaard controller speelt niet lekker genoeg en mensen willen geen speciale controllers kopen 3 domme prijzen voor add ons steel sub zero 1.99, 1 kostuum in streetfighter 3.99, unlockables waar je voor op mobiel moet spelen.
   de meeste fighting games ben ik snel klaar mee, vroeger waren ze gewoon beter en ook leuker omdat iedereen alle characters kende en nu meestal maar 1. fighting games zijn niet meer casual genoeg

 • MasterVivi

  Het probleem wat ik altijd met fighting games heb gehad is dat ze voor mijn gevoel niet zo veel van elkaar verschillen. Of ik nou een fighter van 20 jaar geleden oppak of van nu, voor mij zit er niet veel variatie in. Voor kenners zal dit wel de grootste onzin zijn, maar voor mij is dat de reden dat ik niet veel fighting games speel.

  Ik kijk wel uit naar Tekken 7. Dat is altijd mijn fighting serie geweest en ik heb er al een hele tijd geen meer gespeeld.

 • Harry Nak

  Altijd veel plezier gehad met de over the top combos van Marvel vs Capcom maar mijn favoriet zal altijd Tekken 3 blijven.

 • jefmode079

  Ik krijg altijd kippevel als ik die round one… fight!!!! hoor (zit in het liedje van Eminem van soul calibur)

 • roeland

  Ik ben 29 en speel heel graag fighters. Vroeger begonnen met street fighter 2 op de snes en vandaag de dag Street Fighter V en Guilty Gear Xrd op de ps4.

  Top3 zou denk ik bestaan uit:
  – soul calibur 2 (talim ftw)
  – marvel vs capcom 3
  – dragonball z budokai tenkaichi 2 en 3

  helaas zijn veel van mijn vrienden niet serieus genoeg meer en krijg je van die momenten dat mensen niet meer met je willen spelen omdat je al te goed bent. Oefenen en beter worden is vandaag de dag te veel gevraagd.

  Daarom denk ik ook dat het genre niet meer zo veel gespeeld word these days. Maakt niet uit hoe slecht je bent in call of duty, je maakt altijd wel een paar kills en anders kan je altijd nog je team de schuld geven. Bij fighters is het 1vs1 en wint de beste speler.

  Als je nu instapt in bijvoorbeeld StreetfighterV word je eerst een paar weken royaal afgeslacht, terwijl je leert hoe de game werkt en je eigen skills aanleert. De jeugd van vandaag pleurt na 3 gruwelijke losses de game in de hoek en gaat verder met fifa of cod…

  ik ben trouwens zo hyped dat er dit jaar Marvel vs Capcom infinite uitkomt. Had nooit verwacht dat er een vervolg zou komen nu met dat marvel/disney gebeuren maar gelukkig, hij komt eraan!

  • Pascal Tettero

   jij houd blijkbaar van die domme combo’s en houd van practice mode.. vechten tegen een dummie die niet terug slaat XD als ik al mijn games op die manier zou spelen wow.. speel dan wel meer dan alleen fighting games en dan ook op alle consoles behalve de switch natuurlijk

   • Pascal Tettero

    o en het is veel leuker als je alle characters gebruikt en alle fatality’s kent, niet elke ronde weer dezelfde combo proberen want dat is gewoon saai om naar te kijken

    • roeland

     Eigenlijk speel ik nooit training of practice modes, alleen offline versus of online ranked/casual en meestal pak ik 3 of 4 characters waar ik me goed bij voel. Er is er wel altijd eentje die ik helemaal onder de knie probeer te krijgen, maar het duurt allemaal zo lang en ik snap dat niet iedereen zin heeft om de online boksring in te stappen om vervolgens tientallen keren kapot geslagen te worden in de hoop dat je er wijzer van word πŸ˜‰

     Alle andere games die ik speel neem ik (gelukkig) minder serieus, dat zou niet grappig zijn…

 • koekjew

  Def jam!!

  • Ranesh Vai

   Dat was ook een vette serie inderdaad. Jammer dat ze dit nooit meer opgepakt hebben. Misschien een rechten-ding en dat het een hoop gedoe is om alles rondom de relevante portretrechten te regelen plus musicrechten zonder dat de productie kostentechnisch uit de klauwen loopt?

   • Pascal Tettero

    1 was leuk 2 een heel stuk minder enigste waar ik een hekel aan had was die 3 tegen 1 gevecht

 • TRIADβ„’

  leuke item

 • Abdel010

  Waarschijnlijk zijn fighting games mijn favoriete genre! Ik speel het niet dag in dag uit, maar elk jaar heb ik weel weer even een periode dat ik het leuk vind om te gaan spelen. Ben begonnen bij de aller eerste Tekken en die game heeft mij naar het gamen getrokken omdat ik houd van het competetieve aspect van gaming. Ik vind het jammer dat street fighter 5 niet het commerciele succes was dat ik hoopte. Begin vorig jaar een arcade stick aangeschaft voor SF5 en dacht meteen al dat het de game of the year zou worden, maar na een half jaar al mee gestopt helaas. Recentelijk wel weer opgepakt op de PC met een gewone controller. Ik wacht ook erg lang op tekken 7, maar de arcade release was al 3 jaar geleden dus ik weet het niet meer zo goed met die game.

  Hier mijn top 5:
  1: Tekken 3/4/5
  2: Street Fighter 3rd strike/4
  3: Mortal Kombat (9/X)
  4: Marvel vs Capcom 2
  5: Soul calibur IV

  • Pascal Tettero

   mk 9 en x? 2 heb je vast nooit gespeeld dan?

   • Abdel010

    Ik was er geen fan van in de tijd dat ze hot waren in de arcades. Later wel teruggespeelt maar maakte niet de impact die het op vele andere mensen heeft gemaakt. Story mode van MK9 heeft mij echt weggeblazen, en MKx staat toch wel in mijn top 3 moderne fighting games, niet all time, maar wel van dit moment πŸ˜‰

 • Turfschipper

  Ik zou graag een nieuwe Tekken zien voor de nintendo switch, maar ja….

  Ik vond Tekken 3 het leukst, was dat playstation 1 nog?

  • Pascal Tettero

   tekken vind ik best moeilijk, maar hou dan ook niet van ingewikkelde moves en combo’s

 • Lunalicrichard

  Ben 46 en mijn favo is Streetfighter 2 , maar speel het eigenlijk niet meer . Net als jullie ben ik ook met al die games bezig geweest . De ps2 tijd was denk ik wel het hoogtepunt qua fighting en aantal spelers . Weet nog goed dat ik dagelijks naar de V&D ging om de Tekken demo en de GT4 demo te spelen in de aanloop naar de release . De Tekken kast werd ook geregeld gesloopt door de kids en kon je weer weken niet spelen ….
  Ik heb zelf heel lang met de psx gedaan en pas laat een ps2 gekocht . In het staatshotel waren de ps2’s razend populair . Daar mag je onvrijwillig een tijdje blijven in het staatshotel ….. nuff said ! Daar gingen de games de hele tent door ! En zo bleef je tenminste gezond ! vertelde een klein vogeltje …..
  Denk dat fighters hun tijd wel gehad hebben , op een kleine groep na . Trouwens waren de mensen ook niet erg blij met hoe ze SF4 hebben aangepakt . Als dat slimmer was gedaan had er misschien een grotere groep mensen langer doorgegaan … tenminste is dat wat ik in die tijd veel las op het net .
  Weer een leuk item mannen !

 • Mar69vin

  Killer Instinct! Wat was die vet in de Arcade

 • Ranesh Vai

  Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor het editten van deze items? Mortal Kombat 2 op de NES? Daar kwam hij niet op uit. Wel op de Master System trouwens (en de 32X). En de Genesis? Die noemen we hier gewoon de Megadrive. Dit is een beetje zoals Shelly die ervan overtuigd is dat Sonic op de SNES uitgekomen is. Verder is het ook relevant in dit specifieke item om te vermelden dat de games ook in de arcade uitgekomen zijn.

  • Paxion

   Beat em ups zijn geen fighters. Is hetzelfde als zeggen dat Cod een racegame is en dan vragen of het ooit is geformaliseerd. Ik comment al jaren dat JJ de genre geen beat em ups moet noemen. Verder leuke comment.

   • Ranesh Vai

    beat em up en fighter, dat gaat tenminste nog beiden over vechten. Dus wat je zegt over CoD en racegames is ontzettend kort door de bocht.

  • Pascal Tettero

   mortal kombat 2 op de snes

 • Dayshiro Eustatius

  geen KOF?

  • Ranesh Vai

   Vond ik ook altijd wel een leuke serie. Maar veel mensen vinden het jatwerk van SFII, inclusief Capcom die hier de character Dan op gebaseerd hebben. Is overigens wel een favoriet van mij πŸ™‚

   • Dayshiro Eustatius

    vind de characters van de kof serie wel intressant

  • Pascal Tettero

   die laatste is wel beter dan streetfighter v

 • Zrmi

  Ik vond Bloody Roar 2 op de PSX altijd een enorm toffe fighting game!

  • Padawan1993

   Ja die was echt heel vet!

 • Xavier Roemer

  Tsja, er is een tijd geweest dat je ontzettend veel 2d one-on-one beat’em ups had (zoals Ranesh, ken ik ook deze term). Samurai Showdown, King of Fighters, Mortal Kombat, Street Fighter II (daar zet ik wel ‘II’ achter, want super/turbo/ultra/special champion edition), Rise of the Robots, Primal Rage… O, en natuurlijk het fantastische Body Blows!! Haha.

  Vreemd dat dit genre minder populair is. Misschien omdat het vroeger goedkopere games waren om te maken? En wellicht ook dat niet-bekende series niet zo goed verkopen en dat dit in het kwadraat geldt voor fighters? Ik bedoel, je had vroeger ook veel meer verschillende 3D-shooters en zelfs alternatieven voor Zelda.

  • Steez977

   Primal Rage , +1 πŸ™‚

 • Luckyluc

  Ik speel nog geregeld de CPS3 versie van SF III: 3rd Strike. In mijn ogen nog altijd de beste!

 • Mijn favoriete fighting game series zijn 1. Tekken en 2. Soulcalibur.

  Ik merk zelf als organisator van fighting game toernooien dat de steile leercurve van fighting games -vooral voor de wat jongere spelers- een probleem is. Een middagje of weekje oefenen is echt niet voldoende tegen een ervaren speler. En niet iedereen heeft er het geduld/de tijd voor om zich erin te verdiepen. Tekken 7 wordt een stuk toegankelijker voor deze groep spelers, dus ik ben benieuwd hoe dat uitpakt. Eerste Tekken 7 toernooi van TekkenZone staat trouwens ingepland voor 24 juni in Rotterdam!

  Steven, ging je vroeger ook naar de Marcanti arcadehal in Amsterdam?

 • mima kake

  Geen eens Bushido Blade, dat was vond ik vroegah een fijne tactische fighting game. πŸ˜‰

  • Paxion

   Koop Tekken 7 op de pc over 6 weken zou ik zeggen πŸ˜‰

 • Steez977

  De tijd van de arcades waren voor mij ook de NeoGeo titels als Samurai Showdown, King Of Fighters, Fatal Fury… Wat een tijd.

  Om de zoveel tijd dook er een gehackte rom kast van SF2 op met allemaal gekke moves.

  SNES was ook een heerlijke tijd voor B (of C) fighters zoals de Turtles fighting game, Ballz, Clayfighters, Rise of the robots .., en die ouwe Kees De Koning ze maar bespreken in de PU :):) … Heerlijk!

  Killer Insinct was me toch ook wel een vette titel op de SNES … Nachten mee doorgestoken local co-op. Pinkt een traantje weg πŸ™‚

 • Soprano

  Vroeger Eternal Champions op de Megadrive was ook vet

 • Zweedlul

  Goede series maar ben ik de enige die ook cross overs en Blaze blue waardeert?

  Volgende week een tournooi 10 pers
  Spel: Mortal Kombat XL alle 25+jaar

 • Mijn favoriete serie is natuurlijk toch, de deinende jetsers van DOA. Ben ingestapt bij deel twee en heb ze vervolgens allemaal gespeeld. Een nieuwe DOA, DOA 6? Ik weet het niet hoor Steven. Team Ninja heeft deel 5 al 26x uitgebracht en heeft daar heel lang (weet eigenlijk niet zeker, of het nu nog gebeurd) ontzettend veel (in mijn ogen te dure) DLC voor uitgebracht.
  Ik weet het niet of ze er nog mee doorgaan > DOA6. Maar wie weet…

 • Nipponsei

  Vroeger veel Tekken 3 gespeeld, later ook deel 4 op de PS2. Wat ik vroeger ook speelde op de PS1 was X-Men Mutant Academy en wat ik helemaal kapot gespeeld heb is Battle Arena Toshinden 3 https://www.youtube.com/watch?v=9FZylOOKNA0

 • Johnny Deekay

  Mijn top 3 is:
  3. Street Fighter 2
  2. Dead or Alive
  1. Mortal Kombat 2

  Speel nu nog af en toe Mortal Kombat X op me Xbox One. Dat is eigenlijk na een aantal slechte delen van de Mortal Kombat serie weer een echte goede come back van de serie die deel 1, 2 en 3 eer aan doet.

  Oh ennuh, zeg het liever niet.. maar ok, mijn leeftijd is 38 πŸ˜‰

  Thanks voor weer een toffe ‘Ken je deze nog’

  • Pascal Tettero

   mkx had veel beter kunnen zijn, het draait teveel om winnen met geluk. er zijn mensen die konden winnen met cassie cage met die 3 hit combo, anderen winnen met schieten of met corner trap.. vaak weinig skills. mk2 is zeker de beste uit de serie, ze konden beter een ultimate edition maken zoals 2

 • walterg

  In de Kalverstraat in de buurt van de V&D had je vroeger een klein game zaakje waar ze een Supergun hadden met een cps board van Street Fighter 2. De speelhallen werd je nog wel eens uitgezet als je nog geen 18 was maar daar kon je sowieso terecht om voor een gulden te spelen. Volgens mij hadden ze dat apparaat later in een game winkel staan in de van Woustraat

  Mijn favorieten:
  Mortal Kombat II (Genesis)
  Super Street Fighter 2 (Genesis)
  Children of the Atom (Saturn)
  Marvel Super Heroes (Saturn)
  Tekken 3
  Art of Fighting (Neo Geo)
  Samurai Showdown 2 (Neo Geo)
  World Heroes 2 Jet (Neo Geo)

  Honorable mentions:
  Als Earthworm Jim spelen in Battle Arena Toshinden
  Ballz (3D fighter op de Mega Drive)
  Best of the Best (Gameboy)
  King of Fighters (Neo Geo)

  Heb ze met uitzondering van Tekken 3 en Toshinden allemaal nog in de kast staan (inclusief de systemen uiteraard)

 • Kitana <3 40 hit combo's ah yehh !

  • Pascal Tettero

   dat is wat het saai maakt, met combo’s is killer instinct wel beter.. kijken naar een 40 hit combo of ccccc combo breaker, dat kan een gevecht wel wat spannender maken. bij mortal kombat draait het ook veel om geluk.. zo verloor ik een keer door corner trap.. toen switchte ik van mileena naar liu kang weedaaaaa hij kon mij niet vastzetten en verloor dus.. cute 40 hit combo.. je zou elk character moeten kunnen levelen.. level 50 gouden kostuum noobs hebben er dan 1 en dan stelt die 40 hit geen ruk voor vind ik.. mensen die geen fatality kunnen zouden streetfighter moeten spelen of injustice.

 • Padawan1993

  Bloody Roar 2 op de PSX was heel gruwelijk

 • MichaelRos82

  Ik ben echt een enorme fighting game n00b (anthans ben er nooit ingedoken) maar ik vind Blazblue wel echt heel cool

  • Pascal Tettero

   probeer injustice verhaal is wel tof.. die van blazblue zet ik op fast forward, zwaar irritant als je moet blijven klikken beter gewoon een verhaal wat je kan kijken

 • Abdel010

  Steven kijk je ook uit naar Ultra Street Fighter II voor de Switch? Lijkt me echt een leuke game, alleen jammer dat een port van een 9 jaar oude remake van een 25 jaar oude game nog steeds €40 kost 😐

  • Pascal Tettero

   lijkt mij wel tof, probleem is ik ga echt geen switch kopen voor die bullshit.. ik bedoel heb een wii u met mario kart en smash. streetfighter vind ik te duur, bomberman ook koop liever 1 oude op de snes die reproduction kosten maar 15 euro.. voor die story hoef je het ook niet te doen..

 • walterg

  Kwam toevallig net een interview tegen met de makers van Samurai Showdown.

  http://www.polygon.com/2017/4/10/15223966/the-making-of-samurai-shodown

  • Steez977

   Goeie find!

 • roytjuhh

  injustice 2!!!!!!!

 • Paxion

  Dit jaar Marvel vs capcom, Tekken 7, Injustice 2. Vorig jaar Street fighter 5 en MKX. Genoeg nieuwe uitgaves dus, Steven. Maar je hebt gelijk dat de genre niche is geworden, helaas. Goed item, meer van dit alles. Hoop jullie af en toe bij Tekken 7 toernooien te zien πŸ™‚

  • Pascal Tettero

   mortal kombat x.. 14-04-2015 πŸ˜‰
   streetfighter v 16-02-2016, maar dat was en is nog steeds een demo.. geen arcade en een hoop wat je kan unlocken terwijl je moeilijk aan credits kan komen.. ja een domme survival wat bijna niks opleverd voor die 10? gevechten en online speel ik niet.

 • Pascal Tettero

  1 streetfighter 2
  2 mortal kombat 2

  mortal kombat x is een stuk minder, ik ben nog uit de tijd dat iedereen alle finishers uit hun hoofd wisten en ook alle characters gebruikte.
  nu heb je 3 versies van de characters, 20 hit combo’s, corner trap, mensen die maar 1 character gebruiken en dan niet eens een fatality kunnen, domme 3 hit combo’s die zwaar misbruikt worden, mensen die een fighting game kopen en vervolgens niks anders doen dan schieten..

 • Bjorn Heckers

  Er was wel allang internet in 92, Ik heb nog zelf Mortal Kombat I & II moves opgezocht op het Internet.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord