Menu Premium
Loading...

Gamekings S1715: Firstlook Festival

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus David van Arragon
Google Plus Emiel Kampen
Google Plus Jelle Kunst
Google Plus Melle Broekmans
Google Plus Richard 'Skate' Simon
08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Firstlook Festival is alweer eventjes geleden en veel mensen zijn dan ook nog aan het nagenieten van deze beurs met al hun toffe goodies. Natuurlijk zijn onze heren tijdens het Firstlook Festival ook druk in de weer geweest om voor jullie een toffe aflevering te maken. Daarom moet je gewoon kijken naar deze Gamekings S1715: Firstlook Festival!

Het Firstlook Festival was wederom een succes en dat hebben ook de heren gemerkt. Het rondjes rennen op de beurs vergt toch best nog wat energie als je ook moet presenteren. Maar dat weerhoudt de mannen er niet van om een hele hoop “één minuut items” op te nemen, terwijl ze stiekem toch een beetje buiten adem zijn. Natuurlijk worden er ook nog games gereviewd als Destiny: Rise of Iron, maar ook South Park: The Fractured Butt Hole waar Jelle Emiel inpalmt om de Nosulus Rift uit te proberen. Kortom het Firstlook Festival was weer een groot feest!

Wil jij nu weten wat onze heren allemaal hebben uitgespookt op Firstlook Festival? En of Emiel en Jelle de Nosulus Rift hebben overleefd? Dat kun je natuurlijk allemaal zien in deze Gamekings S1715: Firstlook Festival! Was jij er ook bij en wat waren jouw highlights? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
 • Laurens!-_-!

  Fraai item. Toch nog wel wat dingen gemist op Firstlook Festival nu ik dit item zo terug kijk. Volgend jaar nog meer checken dus.

 • Ossies Power

  gezelligste dagen van het jaar !! nu al zin in volgend jaar en battlecon!

 • NegersZijnZwart

  Hoewel ik de vorige afleveringen echt relaxt vond, vind ik deze stijl wat minder persoonlijk. Net wat te kinderachtig, te druk en een vleugje youtube, voornamelijk door David en Emiel(geen haat).
  Maar dat is natuurlijk alleen mijn persoonlijke mening en die wou ik gewoon even delen.

 • Elevate

  Jammer dat jullie gesponsord worden door G2A.

  • Kane888

   Ik vind het jammer dat er bij de sponsoren van Gamekings niet ” Onze premium backers ” staat ofzo..

   • David

    Bij de TGS-afleveringen (waar jullie voor gezorgd hebben, thanks!) staan jullie erin hoor! 🙂

 • Steven

  “schudden met de pen” Classic. XD.

 • Glenn

  Ik kom hier voor mijn rust. Niet om met ‘1 minute’ reviews door dit item te worden gerushed. Hoeft voor mij geen terugkerend ding te worden.

 • Chahid B

  Gamekings wij premiums horen ook tussen de sponsors het item was ludiek maar wel wat gerushed dat kwam denk ik ook door de vele muziek en edits tof gedaan maar het was chiller als er iets meer de tijd werd genomen voor dingen iniedergeval leuk item dat wel.

 • Tom Witvliet

  Genoten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord