Menu Premium
Loading...

For Honor Review

17/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover! Na alle Alpha’s, Beta’s en volgens Skate, “Lima’s”, is For Honor eindelijk uit op de PC, Xbox One en Playstation 4. Uiteraard hebben wij de review voor je. Skate en David hebben zich een slag in de rondte gewerkt met deze zwaardvecht-game en gaan jou al hun ervaringen vertellen. Want is deze game de hype wel waard? Wat je allemaal in de game kan doen en in hoeverre For Honor aan de verwachtingen voldoet, hoor je hier van Skate en David in de For Honor Review.

For Honor is niet alleen een zwaardvecht-game, want je kan knokken met Ridders, Vikingen en Samurai. Elke factie heeft unieke vechtersbazen die je helemaal naar je eigen smaak kan customizen. Dat betekent dat je ook characters kan kiezen die met bijlen of speren het slagveld op gaan.

Heb jij For Honor al in huis gehaald? Laat ons dan weten wat jouw ervaringen met de game zijn en of je het eens bent met Skate en David. Hoe zie jij de toekomst van For Honor? Zou het net als Rainbow Six Siege een laatbloeiertje kunnen zijn, of is het een hele interessante game op E-sports gebied? Laat het ons weten in de comments en check vooral de For Honor Review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch