Menu Premium
Loading...

Filmkings over Denial, Star Wars Episode 9 & The Mummy

Google Plus Dennis Mons
Google Plus Emiel Kampen
13/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, het is weer tijd voor een nieuwe Filmkings. En deze keer heeft Dennis Emiel te gast. Omdat hij de enige op de redactie zou zijn die geen idioot is… Maar goed, filmnieuws. Deze week bespreken de heren onder andere de films Denial en The Mummy.

Teaser trailer van Thor Ragnarok

De eerste trailer van Thor: Ragnarok is deze week online gekomen. In deze trailer zien we hoe Thor`s hamer Mjolnir wordt verwoest door de Godin van de onderwereld en tevens Loki`s dochter: Hella. Verder zien we ook dat Thor het in de arena tegen zijn grote boze vriend Hulk moet opnemen.

Carrie Fisher in Star Wars Episode IX

Verder zijn er geruchten dat de inmiddels overleden Carrie Fisher toch nog in Star Wars episode IX zal spelen door haar digitaal in de film te plaatsen. Haar broer heeft hier al toestemming voor gegeven. Wat Dennis en Emiel hiervan vinden en wat ze nog meer gaan bespreken zie je hier bij deze Filmkings over Denial & the Mummy.

Natuurlijk gaan Dennis en Emiel ook een film bespreken. En deze week is dat Denial. Dit bizarre waargebeurde verhaal gaat over een vrouw die in de rechtbank moet bewijzen dat de holocaust echt gebeurd is. Als je wil weten wat de heren van deze film vinden en of ze hem aanraden zie je natuurlijk hier.

Heb jij deze week nog een vette film gezien? Laat het ons weten in de comments.

Loading...
 • RomeoNovember

  Lekker hoor, die lange filmkings tegenwoordig!

  • Dennis Mons

   w00000000t, THANKS 🙂

 • Julian Burford

  Lekkere FilmKings guys.
  Ik kan overigens nog maar aan één ding denken. Volgende week Fargo Season 3!

  • GekkeAr

   Én vanaf deze week Better Call Saul S3! (Geen idee of je fan bent, ik wel)

 • Julian Burford

  Om overigens aan te geven HOE relevant Denial eigenlijk is. Dit gebeurde eergisteren > Spicer die ook de Holocaust ontkent! Ongelofelijk….
  http://nypost.com/2017/04/11/sean-spicer-says-hitler-was-nicer-than-assad/

  • Kozõ

   Superschrijnend natuurlijk, maar als je ff wil lachen:

   https://www.youtube.com/watch?v=h-O3ASU7L4M

  • Dennis Mons

   Exact ja! Dat kreeg ik mee dezelfde middag van de opnames. Had ik graag er nog in mee willen nemen. Bizar huh…

  • Thegladoss

   Dat is geen ontkenning. Hij zegt zelf letterlijk dat de holocaust door middel van gas heeft plaatsgevonden.

   Het probleem was de semantiek waar hij het begrip “chemische wapens” enkel als bommen en dergelijken ziet, en die heeft Hitler inderdaad niet gebruikt. Nog steeds dom, maar holocaust ontkenning is iets heel anders.

 • deadstroke030

  jeey dennis mons is er weer met ze sidekick indy emiel

 • Jord-O

  Haha lol, ik dacht The Nile…

 • deadstroke030

  goeie muziek die trailer van de mummy alleen jammer dat de trailer nu al zoveel laat zien

 • Spud82

  The Mummy, mijn god… Mag toch hopen dat deze creatieve armoede stilaan eens hard flopt. Of zitten er echt mensen te wachten op zulke reboots van toch al matige, tot op het bot uitgemolken franchises?

 • Harry

  Ik denk toch dat deze versie van the Mummy grappiger is. Oudbollig, maar grappig.
  https://www.dailymotion.com/video/x28v8yj_abbott-and-costello-meet-the-mummy_shortfilms

  Bij de nieuwe film dacht ik toch echt dat ze beter Tom Cruise de Mummy kunnen laten spelen. Zo goed geconserveerd enzo.

 • Moraalridder

  Ik ben gisteravond naar Ghost in the Shell geweest en wat zou ik het fijn vinden als ik zo simpel zou zijn dat ik zou kunnen genieten van slechts visuele porno, zonder diepgang, kazige oneliners en dialogen die mijn neefje van 13 nog zou kunnen verzinnen, want dan is die film nog best oké denk ik.

  • David

   Dan is hij meer dan ok! Nu is hij een klein beetje ok, maar wel mooi.

   • Spud82

    Als je het medium film in eerste instantie beoordeelt op hetgeen waar het voor bedoeld is, namelijk het bieden van een interessante (audio)visuele ervaring, dan is het natuurlijk wel wat meer dan ‘een klein beetje ok’. Had juist van jou als vormgever wel meer waardering verwacht hiervoor!

    • Moraalridder

     Iedereen kijkt op een andere manier naar film. Ik zie ook wel dat het mooi geschoten is en de actiescènes zijn fucking gruwelijk, maar als het alleen maar actie op actie op actiescène is, is de lol er wat mij betreft wel een beetje van af en ben ik een beetje aan het afwachten totdat het eindelijk afgelopen is (en die ‘bossbattle’ op t einde vond ik echt een slap in the face, zo kut).

     • Spud82

      Snap ik ook wel hoor, ben ‘m een beetje uit de tent aan het lokken. Ik zelf kijk er echter anders naar. Zo’n film als GitS zie ik meer als kunst. En dat kan ik enorm waarderen, indien de stijl me aanspreekt.

    • David

     Behalve dat ik naast vormgever ook een verhaalverteller ben. En als een drol geen goed verhaal heeft is het gewoon dat, een drol.

     • David

      Maar wel een mooi aangeklede drol.

     • Moviegeek:-)

      Dan is Rogue one ook een drol geweest (als fan van een goed verhaal) en daarin kan ik ook Fast8 aan toevoegen nu…. Ghost in the shell is een apart geval… you either love it or hate it.

     • Spud82

      Dat zijn inderdaad altijd de beste ja, althans valt me op: hate it or love it films (als je aan de love-kant zit dan uiteraard).

     • Spud82

      Zeg @emielkampen:disqus je kan dit nou wel gaan zitten upvoten :)… Maar hoe zie jij dit als game ontwikkelaar dan bij games?! Daar ben ik wel even benieuwd naar. Is een game met een kutverhaal (of: matige inhoud), maar rete strakke gameplay ook een ‘mooi aangeklede drol’ of heb je daar dan wel meer bewondering voor? Neem toch aan dat jij ‘gameplay’ ook boven ‘storytelling’ zet in de pikorde?

     • Emiel Kampen

      De waarde die visuele vormgeving heeft t.o.v. van de rest van de ervaring verschilt per product. Bij een animatiefilm kan ik heel goed genieten van de visuals en als de film niet te lang duurt kan dat voor mij best de kern zijn waardoor ik het product waardeer (of niet als de visuals niet esthetisch zijn). Bij game kan ik vrij weinig er mee als de visuals mooi zijn maar de taken/uitdagingen heel vervelend zijn om te doen. Bij Should Shoot was de gameplay de kern en de visuals hebben geen betekenis maar zijn wel ‘juicy’ en in die zin hopelijk enjoyable. De metafoor van David wordt ook vaak binnen gamedesign kringen aangehaald maar dan als ‘chocolate covered broccoli’: wanneer de game niet fijn is om te spelen maar er wel mooi uit ziet. Daar ben ik dus geen fan van, gameplay is het belangrijkste 🙂 Nou ben ik zelf ook niet altijd van mening dat een product alleen maar vanwege gameplay (bij games) of verhaal (bij films) hoeft te draaien: Als ik van te voren weet dat ik naar een ‘domme’ actie-film ga kijken met een kut-verhaal maar vette effecten dan kan ik daar alsnog van genieten, mits het thema of de setting mij aanstaat. Kan dus best zijn dat ik GitS nog best leuk ga vinden, maar ik heb hem nog niet gezien 🙂

     • Spud82

      Helder, bedankt voor je antwoord! Wij zijn het in hoofdlijnen wel eens lijkt het. De game-term ‘chocolate covered broccoli’ (kende ik overigens niet) snap ik dan weer wel, want die werkt in jouw voorbeeld precies de andere kant op t.o.v de discussie die ik met David voer: Het is kut (broccoli), want het belangrijkste (gameplay) is niet goed, maar de game ziet er wel mooi uit (al is dat minder belangrijk) > chocolate covered dus. Was de game lelijk geweest, maar de gameplay goed dan vind ik zo’n term weer enigszins misplaatst. Net als in het ‘drol-voorbeeld’ bij GitS, waarbij ik er niet bij kan dat het visuele aspect zo makkelijk aan de kant geschoven wordt.

      Vandaar ook dat ik, net als jij hierboven, aangaf: het is maar net wat je persoonlijk belangrijk vindt aan een bepaald medium en in welke mindset je dat kijkt / speelt.

     • Spud82

      Verhalenverteller? Wat doet je nog meer dan naast Gamekings? 🙂

      Anyway: in jouw waarheid misschien. Als een arty actiefilm er zo gelikt uit ziet en met uitstekend geregisseerde actie de blockbuster-middelmaat veruit ontstijgt (op visueel vlak), kan het natuurlijk al nooit een drol meer zijn. Daar heb ik alleen maar waardering voor, zeker in het hedendaagse filmlandschap. Hier zou ik heel lang over in discussie kunnen gaan, maar laten we het maar houden op een verschil van interpretatie waar het gaat om film dan.

     • David

      Filmen en montage is verhalen vertellen 😉 Het feit dat je dit een arty actiefilm noemt is voor mij alleen maar een bevestiging dat dit bij lange na niet in de buurt komt van het origineel. De actie is overigens ‘na-geregisseerd’ van het origineel, dus laten we daar vooral Mamoru Oshii voor bedanken in plaats van Rupert Sanders. Maargoed, misschien ben ik te puristisch.

     • Spud82

      Ik ben verder niet bekend met bronmateriaal etc, beoordeel deze film puur op wat het is/ wat ik gezien heb. En op het gebied van wat film hoofdzakelijk en oorspronkelijk is ben je naar mijn idee juist niet puristisch genoeg 🙂 Maar nogmaals, wij benaderen het medium film verschillend. Narratieve inhoud in film wordt naar mijn idee zwaar overschat, daar zijn boeken voor.

     • David

      En voor mooie plaatjes heb je CGI en foto’s. Je kunt Een medium echt onmogelijk beoordelen zonder de narratieve inhoud in je oordeel mee te nemen, imho.

     • Spud82

      En film is er niet voor mooie plaatjes? Wat zeg je nou?? Je kijkt echt te film middelmatige shit geloof ik. ‘Fotografie’ / cinematografie is wat film film maakt. Daar draait het hele medium om en daar heb je gelukkig lang niet altijd CGI voor nodig.

      Ik zeg ook niet dat ik narratief compleet negeer als ik een film beoordeel (al heb je ook films zonder narratief, dan hoeft het niet), ik zeg alleen dat het minder belangrijk is dan de technische, visuele en artistieke kant van een film. Met jouw opmerking ‘een mooi aangeklede drol’ beredeneer jij vermoedelijk andersom (eerst inhoud en dan het visuele) en dat begrijp ik niet. Anders zou je namelijk spreken van een ‘filmparel zonder inhoud’. Nu pak je als zelfstandig naamwoord ‘drol’ en is ‘mooi aangeklede’ slechts bijzaak (dus minder belangrijk).

      Als ik zeg dat er teveel de nadruk wordt gelegd op inhoud, dan vind ik die muffe ‘puzzelfilms’ altijd wel een mooi voorbeeld, waarbij alles op het einde ‘ingenieus’ bij elkaar komt. Ik noem een ‘The usual suspects’ bijvoorbeeld. O want vindt iedereen het toch briljant en wat hebben ze de film toch goed begrepen. Leuk, denk ik dan, maar filmisch is het allemaal oppervlakkige meuk en braafheid troef. Nee, ik ben naar andere dingen op zoek in film en benader het meer als kunstvorm.

      Overigens kan ik ook goed genieten van films waarbij inhoud en uiterlijk samenkomen, een goed voorbeeld is Birdman.

      He bah ga ik toch een hele discussie aan, over iets waar we niet uit gaan komen.

     • Harry

      Die in real action nagemaakte scenes waren wat mij betreft de hoogtepunten van de film. De scenes aan het einde van de film wanneer de andere section 9 leden wat meer screentime krijgen waren ook wel geslaagd.

     • jefmode079

      dus je word een goeie papa?

   • Moraalridder

    Jup, hij is zeker prachtig en ik heb me ook best vermaakt, alleen is het niet echt mijn genre.

  • Moraalridder

   Ik zie nu pas dat jullie vorige week Gits al hebben gedaan, ben dus een beetje te laat met m’n gegalspuw.

 • rukkert scheelio

  Wow geraped en toch een harde krijgen. Je spreekt volgens mij uit ervaring Dennis?
  PS Dennis: nog wat filmtips zoals Greenroom of Blue Ruin?
  Overigens start Better Call Saul weer deze week. Serietips JWZ.

  • TheOne

   In dit kader is de film Thursday uit 1998 (http://www.imdb.com/title/tt0124901/?ref_=ttfc_fc_tt) een aanrader (mocht je ‘m nog kunnen vinden buiten piratebay). Bevat een epische female rapist scene, veel uberviolence, drugs en crazy fucked up dialoque. Een soort B Tarantino on steroids zeg maar, en zo over the top fout dat het bijna hilarisch is.

   PS: Warning: voor iedereen die meer into politiek correcte films is zou ik er niet aan beginnen.

   • rukkert scheelio

    Drugs, rape , uberviolence daar moet ik mijn dagelijkse dosis van binnen krijgen dus ga die even kijken! Daarnaast ben ik voor wetenschappelijke doeleinden geïnteresseerd in female (of noem je het dan male?) rape scene.

   • jefmode079

    Deze tip geef ik ongv elke week maargoed hahaaha, speciaal videorecorder ervoor gekocht omdat ik de band ergens zag ligggen. Wat een brute film en setting is het :p

  • Dennis Mons

   Nee goddank geen ervaring, maar wel eens onderzoeken gelezen over het onderwerp. Vooraleer ook omdat het inderdaad een tegenstelling lijkt.

 • Racer_NL
 • uuuh_hello

  Betreft Dune, er is zijn al mini-series van Dune uitgebracht. Frank Herbert’s Dune en Frank Herbert’s Children of Dune.

 • Puk Plet

  Er wordt hier heel verbaasd over gedaan, maar veel Duitsers zijn nog steeds van mening dat dit niet gebeurd is. Er kwam laatst ook op het journaal voorbij dat er een belachelijk laag nummer aan slachtoffers werd genoemd.

  Deels komt dit door ontkenning en schaamte maar ook omdat mensen toen werkelijk niet wisten dat het gebeurde. (ik woon in Duitsland)

  Net zoals de persvoorlichter van Trump deze week dat er in de 2e wereldoorlog geen biowapens zijn gebruikt. Niet helemaal hetzelfde maar het geeft toch een beeld wat mensen hebben.

  ps. Fijn dat Emiel The Mazerunner waardeerd. Wat een vette film met supergoede soundtrack! (de eerste dan)

  • Thegladoss

   Dat aantal Duitsers is miniem. Er is geen land dat zo erg hun eigen schandelijke oorlogsverleden benadrukt als Duitsland. Elk schooljaar worden daar lessen aan besteed, elke stad heeft een monument, en elk tv-programma zal het op zijn minst een keer erover hebben.

   Zeggen dat “mensen toen werkelijk niet wisten dat het gebeurde” is daar al taboe. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Japan, Italië en Frankrijk hebben Duitsers dat boetekleed vrijwel meteen aangetrokken en het nooit meer uitgedaan.

   • Puk Plet

    Ja dat is openlijk. Maar behalve de extreem rechtse die het verheerlijken, zijn er in de niet stedelijke gebieden gewoon mensen die het nog steeds ontkennen en niet willen erkennen wat er gebeurd is. Ze zullen daar nooit over spreken als je er na vraagt.

    Na de oorlog zijn de duitsers verplicht naar de kampen moeten gaan om doden op te ruimen en is ze laten zien wat er gebeurd is omdat ze het werkelijk niet wisten. Later werden er bijvoorbeeld videos laten zien of slachtoffers vertelden hun verhaal.
    Dat wordt ook niet in de geschiedenislessen verteld maar krijg je alleen te weten als je de mensen kent die het hebben meegemaakt.

    Nogmaals openlijk zullen ze het niet erkennen vanwege de schaamte, maar er is nog steeds een mate van ontkenning.

    • Thegladoss

     Onzin. Geschiedenislessen in Duitsland zitten vol met informatie over de tweede wereldoorlog en de holocaust.

     Je kan niet zeggen dat ze het in het geheim nog steeds ontkennen want hoe zou je dat dan kunnen weten? Anti-immigratie partijen zijn in Duitsland veel kleiner dan waar dan ook in Europa. Dat zou niet het geval zijn als er echt nog zoveel holocaust ontkenning is zoals jij beweert.

     • Puk Plet

      Ik heb het over hoe nederlanders er tegenaan kijken. En als we terug kijken wordt vooral de politiek erachter verteld en natuurlijk de vervolging.

      Zoals ik al zei ben ik woonachtig in duitsland en als je de mensen leert kennen en het komt ter sprake dan hebben de (oudere) duitsters er gewoon nog een andere kijk op.
      Zoals jij zegt is het niet zo dat ze er openlijk voor uitkomen dat het wel mee valt.
      Ik had het ook niet over anti immigratie partijen maar extreem rechts (zoals neo nazisme) dat steeds groter wordt.

     • Thegladoss

      En behalve jouw anekdotes is er helemaal niets wat die visie van jou ondersteunt. Compleet het tegenovergestelde zelfs.

      Ik vind het redelijk absurd om dit soort dingen te zeggen terwijl Duitsland er juist alles aan doet om die geschiedenis aan iedereen te leren.

     • Piet Keijzer

      De Wehrmacht aan het front wist ook niet wat er gaande was in de kampen, daar hadden ze de SS en speciale bewakers voor die niets te maken hadden met het Leger.

      heel veel mensen tegenwoordig denken ook dat de Duitsers oorlog hadden vanwege joden, en dat Engeland en Amerika duitsland wouden stoppen omdat ze Joden afmaakten, wat natuurlijk grote onzin is.

      De Engelsen en fransen en elk ander land kon die joden geen reet schelen, Jodenhaat zit bij elk land , behalve Israel son beetje, bij iedereen, zeker in die tijd.

 • Botjenr1

  Op m’n scherm heeft Emiel een oranje kin 🙂

 • GekkeAr

  Die muziek onder “The Mummy” wordt tegenwoordig wel heel vaak gebruikt onder trailers. Weet iemand hoe het heet?

 • GekkeAr
 • jefmode079

  Ho stop w8, the mummy en tom running cruise? mkay die zag ik niet aankomen,goeie filmkings weer monsieur Mons!

  • Dennis Mons

   Gracias señor!

 • XanaviR34

  Ik heb al twee mensen meegemaakt die zeggen dat de holocaust nooit heeft bestaan. Het zijn ook beetje domme mensen.

  • Tijl Van de Velde

   Allemaal goed en wel, maar “Ik heb al twee mensen meegemaakt” begrijp ik zinstructureel toch ook niet hoor.

   • Shots fired.

    • Tijl Van de Velde

     Ooit zal hij of zij het begrijpen.

     • XanaviR34

      Ik denk eerder dat jij het niet begrijpt.

   • XanaviR34

    Nee deze zin is gewoon goed. Snap niet wat je bedoelt en daarbij mensen zoals jou die moeten corrigeren voor spelling, zijn gewoon nare mensen. Het is wetenschappelijk bewezen.

    • Spud82

     Het is ‘zoals jij’.

    • Captain Hindsight

     1 puntje van kritiek RTL als wetenschappelijk bron gebruiken is niet heel erg sterk.

     • XanaviR34

      Dat veranderd de feit niet dat het wetenschappelijk bewezen is. Daarnaast heb ik het een Nederlands leraar gevraagd en mijn reactie was op de persoon in de video en die zin is gewoon goed.

 • Steven

  Paint it black past ook totaal niet bij die film :’) Bij call of duty vond ik het ook al kut.

  • Steven

   Walk like a Egyptian had genieten geweest tho

 • Kaketoe

  Hebben jullie Taboo al gezien? Misschien een goeie voor seriekings en zeker een aanrader voor wie het nog niet gezien heeft.

 • Bryan Philip

  Ik vind de overstap naar Guardians stijltje erg vet. Ik voel ook een beetje die unworthy Thor vibe. Bij de extra had ik ook al uitgelegd waarom the Immigrant song zo goed past:

  ” Overigens past het liedje perfect qua tekst aangezien The Immigrant song gaat over Vikingen die naar nieuwe landen reisde.

  Hammer of the gods will drive our ships to new land, to fight the horde sing and cry.. Valhalla I am coming

  Dit past perfect bij Thor die naar een nieuwe planeet gaat (hier is zeker over nagedacht)

  En voordat je het vraagt: Ja, Led Zeppelin is mijn favo rockband of all time”

 • ?_?_?_?_?

  Als het je niet opvalt dat die personages CGI zijn dan heb je echt verrotte ogen, springt er toch direct uit. En ziet er niet uit. Vond overigens heel Rogue One een saaie film.

 • ?_?_?_?_?

  Man man man, de vorige Annabelle speelde zich al af in het Conjuring universum. Daarnaast regisseert James Wan de film niet. Dit kan je in 2 seconde opzoeken beetje slecht dit.

  • optimuspecs

   Dat Dennis dit niet weet valt me een beetje tegen. Wat is aan de hand D ? Kan je echt niet gemist hebben. Ouderdom misschien ? 😛

 • optimuspecs

  Ik vraag me altijd af, waarom gaan mensen naar aanleiding van een trailer alle soorten conclusies en oordelen
  vellen? Van The Mummy hebben we alleen een trailer gezien. We weten helemaal niet wat de toon van de film is of zal zijn. Chill out mensen.

  Persoonlijk, zou ik een meer serieuze toon niet erg vinden. De serie heeft sowieso wat nieuwe impuls nodig.

  Het knippen van het haar van Thor vind ik wel bullshit. Thor is eenmaal bekend met lang haar. Dat ze richting planet Hulk gaan vind ik wel jammer. Hulk blijft gewoon een overbestraalde mens. Het wordt nu een beetje te cartoony lijkt het op,maar na aliens op hoverboards in New York, die dan ook door Black Widow met haar pistooltje kapot geschoten worden kan alles denk ik.

  • Spud82

   Naar mijn idee heeft de filmreeks The Mummy geen nieuwe impuls, maar een einde nodig. Creativiteit is wat we nodig hebben in Hollywood en daarom hoop ik (en verwacht ik stiekem) dat dit ‘deel’ flopt. Ik reageer dus niet op de trailer (alhoewel die uiteraard vreselijk is), maar op het uitkomen van een nieuwe Mummy-film an sich.

   Geen idee of je het over mij had in je comment, maar ik denk ik reageer toch maar even.

   • optimuspecs

    Nee, mijn comment was niet gericht tot jou, want ik had de reacties nog niet gelezen.
    Ik vond je comment wel “spraakmakend”. Wie kan nou haten op Tom Cruise of The Mummy? Deel 1 en 2 van TM vond ik best vermakelijk . Deel 3 iets minder.
    Definitief geen cinematografische hoogtepunt, maar wel vermakelijk voor wat ze waren.
    Misschien met een wat serieuze toon wordt jij een nieuwe fan :P. Ik hoop dus niet dat het flopt 😉

    • Spud82

     Tom Cruise is puur persoonlijk. Zeker geen barslechte acteur, maar op de een of andere manier kan ik hem meestal niet luchten. Alhoewel er zijn uitzonderingen, Eyes Wide Shut vind ik een topper.

     Op The Mummy haten is verder niet zo lastig, van wat ik ervan gezien heb is dat echt middelmatige troep met een kinderachtige Disney-toon. Sorry, ’t is maar een mening!

     Maarrrr.. een serieuzere of vooral rauwere toon doet elk massaproduct goed, zo vond ik Logan laatst ook tof. Dus wie weet?! … Ah nee ik denk toch echt niet dat ik hier ooit fan van ga worden 🙂

     • optimuspecs

      Lol. Soms komt een acteur zoveel in beeld dat het voor sommige mensen als een overkill kan voelen. Maar …
      Risky Business
      Top Gun
      Born 4th of July
      A few good men
      Interview with the vampire
      Magnolia
      War of the Worlds
      Edge of tomorrow
      MI 3
      ….. Niks leuks voor je tussen?

     • Spud82

      Zeker wel, Magnolia ook al zo’n klassieker! Maarja, acteurs maken (of kraken) een film voor mij niet. Of ze moeten het heel bond maken, in positieve of negatieve zin.

      In een nieuwe The Mummy is Cruise voor mij de spreekwoordelijke druppel, van iets dat ik toch al niks vind 🙂

     • optimuspecs

      Got it. Ik ben ook niet echt een fan van TC te noemen . De bovenste films vond ik wel allemaal goed.
      Van The Mummy serie ben soort van fan. We zien het wel ergens in juni dacht ik. Eerst even vandaag naar FF8.

  • Dirt-Jan

   He staat Fargo seizoen 3 erop?

   • optimuspecs

    Nee nog niet, maar er zijn al screenings voor geweest. Reviews waren top. Had niks anders verwacht.

    • Dirt-Jan

     Fargo is mijn nummer 1 serie, geweldig

     • optimuspecs

      Zeker een hoogtepunt qua series. Ik vond de film zelf “mua” dus had ik ook weinig verwachtingen voor de serie, maar ik kwam al vrij snel achter dat de serie pure kwaliteit is. Wordt weer genieten.

     • Dirt-Jan

      Jaaa absoluut, kon de film ook waarderen hoor. Maar de serie is echt geniaal. Zou ook niet kunnen kiezen tussen seizoen 1 en 2

    • Tijl Van de Velde

     OH OH OH ik kan niet meer wachten om heel eerlijk te zijn. Wakker het ziekelijk enthousiasme nog wat aan ja.

     🙂 🙂

     • optimuspecs

      Even wachten……Maar dan heb je ook wat. 😛

 • FGras

  Hoe stream je Gamekings video’s naar de Chromecast?

  • Michael

   Tegenwoordig niet meer helaas. Dankzij die geweldige “nieuwe” player

   • FGras

    Laatmaar, kan blijkbaar gewoon met de Chrome app.

 • Dirt-Jan

  Is er iemand hier in de community die me aan Braindead kan helpen op dvd ?

  • Spud82

   Als je daar minimaal 30 euro voor neer wilt leggen kan je die via Bol kopen, tweedehands. Echt een topfilm inderdaad. Peter Jackson’s beste natuurlijk 🙂

   Misschien op marktplaats nog? En anders maar gewoon op het internet binnentrekken.

 • itsalaser

  Aangezien Dennis contacten heeft, kan hij dit vast wel doorgeven: Dear Hollywood, stop using covers of classic songs in your trailers. 😉

  Het werkt simpelweg niet, de songs zijn niet goed te editen om passend te maken bij beelden en het is lastig om de nieuwe beelden te onthouden als het ware het een muziekclip wanneer je al 20 of zelfs 30 jaar andere associaties bij die muziek hebt.
  Ik weet niet of andere het ook hebben, maar met zulke trailers kan ik na een paar dagen er veel minder van herinneren dan een trailer eigen rustigere muziek.

 • We ontmoeten Annabelle in The Conjuring, wanneer we het museum van Lorraine en Ed Warren zien. Ze staat daar in een glazen vitrine terwijl ons verteld wordt door de Warren’s dat, dat weer een heel ander verhaal is… Het meest schokkende verhaal tot dan toe en dan begint The Conjuring.

 • B. Pot

  Je haalt twee legendes door elkaar tenzij er een animated dune komt..
  https://en.wikipedia.org/wiki/Genndy_Tartakovsky
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jodorowsky%27s_Dune

 • Mohan

  Vond die nieuwe chappelle shows wel wreed. Niet zo goed als zn oude stand up. Maar ook niet van dat PC gelul. Kon me goed vinden in wat hij vertelde.

 • Turfschipper

  Chappelle nooit niks aan gevonden. Mag de veters van Richard Prior niet strikken.

 • Real_Wappy

  https://www.youtube.com/watch?v=tZlq3KsMxT4 Jammer dat jullie het altijd zo vroeg in de week opnemen. Hoop deze trailer in de volgende filmkings te zien.

  • Laurens!-_-!

   Na het zien van die trailer, dat moet wel goed gaan komen. Heerlijk.

 • Maarten Zant

  @dennismons:disqus The Conjuring universe houdt in dat het verband houdt met wat er gebeurd is ten tijde van The Conjuring 1 en 2 wat het verhaal verteld over de Warren’s die Annabelle uiteindelijk in hun occult museum hebben geplaatst.

  James Wan is echt de Wes Craven van deze generatie. Hij weet als geen ander hoe je horror goed doet!

 • Bas

  Toevallig speelt Rachel Weisz uit Denial in the mummy van vroegah

 • VIChiefIV

  The Maze Runner was goed tot ongeveer 60% speeltijd, daarna gaat het volkomen downhill qua verhaal en de eindverklaring van waarom het Maze is opgericht is ronduit volkomen bezopen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord