Menu Premium
Loading...

eSportskings over Smite en Rainbow Six Siege

Google Plus Jan Johan Belderok
10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar is de PEA opgezet om op te komen voor eSporters. Zo zouden teams worden beschermd tegen misleidende contracten, maar nu komt de organisatie zelf met misleidende contracten. In de contracten stond dat teams gebanned kunnen worden voor ESL toernooien. En tja dan krijg je natuurlijk herrie in de tent. Ben jij benieuwd naar de meningen van Sjaak en JJ? Check dan deze eSportskings over Smite en Rainbow Six Siege!

Het gaat goed met de game Rainbow Six Siege, want Ubisoft gaat samen met ESL een groot toernooi organiseren. De Rainbow Six Invitational gaat los op 3 t/m 5 februari in Montreal, Canada. Teams kunnen zich vanaf nu kwalificeren door mee te doen met online toernooien. Het toffe is dat iedereen mee kan doen, dus speel je het vaak met vrienden, dan zou ik hier zeker even naar kijken!

League of Legends en Dota zijn de grote MOBA’s op eSports gebied, maar één die daar eigenlijk tussenin zit, is Smite. Afgelopen weekend werd het World Championship gehouden en NRG wist dit toernooi te winnen en kreeg maar liefst 500.000 euro. Sjaak en JJ vragen zich af hoe het komt dat Smite niet het niveau heeft van League of Legends of Dota, maar ze zijn ook benieuwd naar jullie mening. Hebben we veel Smite spelers in de community? En waarom verliest Smite het van een League of Legends en Dota? laat het ons weten in de comments!

Loading...
 • Whoosaaaaa

  Geen video toegevoegd…

  • Ray NL

   Is dat een vraag of juist niet? Er is een video namelijk.

 • sa_nl

  Mooi item mannen.

 • Erik Zumbrink

  Kleine puntje van kritiek JJ want de eRace in Vegas is JUIST gewonnen door een Nederlander 😀 namelijk Bono Huis

  Hij werd 2e in de finale maar de nummer 1 kreeg een tijdstraf waardoor die zakte naar plek 3, Huis won hiermee $ 200.000

 • Markjohnn

  Dit weekend is er een heel groot Dota 2 toernooi geweest georganiseerd via ESL (Genting).. Ook zij hebben via de ESL toernooien etc.
  Daarbij is de nieuwe patch van Dota 2 ook gelaunched waarbij er veel veranderd is (base map, skills/looks etc.) Misschien was dit item net te vroeg geschoten? Who knows!

 • spoofghost

  Ik denk dat probleem van SMITE is dat ze met “goden” werken. ( Niet super interesant theme )
  League heeft bijvoorbeeld een fictieve wereld waar ze van alles mee kunnen doen. dus meer creative vrijheid.

  • Erik Zumbrink

   Ze kunnen er van alles mee maar doen er alleen juist niets mee behalve de origin stories die je lezen kan

 • Paxion

  Gaan we nu serieus iedere week lol of dota bespreken? Ik ben fan van dit concept maar er moeten echt meer guest sprekers komen net als in de eerste item met mbr. Dit wordt echt boring zo.

 • Padawan1993

  Pff kap met al die verkapte Engelse zinnen please 😛 Sommige termen werken inderdaad beter in het Engels en dat is prima, maar je kan ook overdrijven.

  Leuk item trouwens verder

 • Jassefras

  Moba’s -_-

 • GekkeAr
 • Hippie

  Smite is vet! Is nog steeds mijn go to competitive “fix” maaaar. Smite staat voor het grootste gedeelte apart omdat het zo anders is van andere Moba’s, het is de Moba die je speelt als je niet van het ouderwetse top down view houdt, of als je vindt dat traditionele Moba’s niet genoeg echte skillshots hebben. Het is de Moba die je speelt als je WoW speelde, en wou dat er goede PvP in zit. Het is een Moba die zich daarmee heel erg apart zet, dat is waarom het een success is, maar dat is ook waarom het nooit de grootste zal zijn. (Dat en Tencent is in China de distributer van bijde LoL en Smite, dus conflict of interest, omdat in aziatische regio’s, meer vanuit Gaming Cafe’s wordt gespeeld dan ergens anders, en de populairste game heeft de monopoly op wat er gespeeld wordt en wat er uberhaupt gespeeld KAN worden.)

 • Hippie

  Over de prijzenpot van Smite! Deze was op het laatste moment veranderd door een outcry van de Spelers zelf, het totaal was eerst heel even verspreid. En de spelers van de top teams wilde dit dus zelf verandert zien, en omdat die consensus er was is de prijzenpoel verandert naar de split die het geworden is.

 • Hippie

  Als je een Smite speler wil hebben voor een interview, volgens mij zit Xaliea, De Nederlandse Top Smite solo laner van het eerste uur, zowat bij jullie om de hoek in Amsterdam. Zomaar een tip!

 • Stormpie

  Fuck yeah Siege 😀 Mis alleen Skate bij dit item haha, siege pro forever gold

 • Peter Heerink

  Leuk item! Ik kijk erg uit naar de ELEAGUE CS:GO Major eind deze maand. Er is eigenlijk geen favoriet deze keer, de laatste grote toernooien zijn telkens door andere teams gewonnen, wat het nog boeiender maakt!

 • Rudy

  Qua simulatie racegames word er best veel georganiseerd volgens mij, maar je moet zeer hardcore zijn wil je dit soort games spelen. Ik speel zelf >15 jaar simulatie racer maar heb geen zin en tijd hier echt hardcore in te gaan. Hou het bij Assetto Corsa, Dirt rally en een verdwaalde race Horizon 3…..

  Qua concept wel zeer eenvoudig voor de kijkers.

 • Rudolph van Harn

  de problemen en graphics tijdens de formule e e-race, lagen niet aan rfactor 2, de sim die werd gebruikt. maar aan de nogal slecht gemaakte commerciele mods die werden gebruikt voor de auto en circuit. die waren duidelijk niet getest waardoor er dus een rare glitch ontstond met de fanboost die ineens veel langer werkte. daardoor won iemand onterecht en kreeg die later een penalty waardoor de nederlander Bono Huis won. rfactor 2 ziet er niet slecht uit maar de mods waren echt slecht. officieel is de Formule e mod van Makcorp, maar ik heb ook verhalen gehoord dat zij de mod niet hebben gemaakt. er waren mods omdat formule e en de las vegas circuit niet in rfactor 2 zitten. tevens is simracing esports behoorlijk groot met veel toernooien in iracing en andere sims. soms met leuke geld prijzen. wat mij irriteert is dat men denkt dat het heel underground is, terwijl ik van mening ben dat zowel games media en organisatoren zoals esl simracing compleet links laten leggen en liever voor de zoveelste dota lol overwatch of cs go toernooi gaan (overigens veel respect voor deze titels) waardoor dus een hele tak van gaming en esports buiten de boot valt: racegames/simracing. we hebben het hier gewoon over een hele genre waar amper wat mee gedaan word, door media en organisatoren. ik hoop dat dat ondanks de problemen deze race eindelijk de ogen heeft geopend van media en organisatoren om hier meer mee te doen.

 • Laurens!-_-!

  Van racegames zou ik graag ook meer E-sports willen zien. Toch wel de tak van eSports waar het echt op sim niveau is.
  Zou wel fraai zijn als we nu met VR, lightguns en flighsticks e.d. ook een andere tak in de eSports scene gaan zien.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord