Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de Xbox Scorpio

15/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we het item over de Xbox Scorpio Reveal online hadden gezet barstte in de comments de discussie los. Pittig, maar zeer interessant om te volgen. Microsoft bleek duidelijk wat losgemaakt te hebben bij de gamers. Boris leek het daarom wel leuk om eens te peilen wat dat gevoel nu precies was. En dus verscheen er de poll online of je wel of niet verkocht was na afloop va de Xbox Scorpio reveal.

Opvallende uitslag

De uitslag was opvallend. Zeker als je die afzet tegen een gelijksoortige poll op de Amerikaanse techsite The Verge. Want de uitslag was daar zo’n beetje compleet het tegenovergestelde. Waarom stemden de Hollanders op deze wijze? Wat speelde hier? Waarom was men zo fel… Boris en JJ hadden een paar dagen nodig om hier een antwoord op te formuleren.

Wat moet Microsoft nu doen?

En wat moest Microsoft gaan doen om de stemming hier ten lande te doen omslaan? Wat voor moves moesten ze de komende tijd maken? Games? Innovatie? Hololens? Wat volgt is een discussie waarin de twee een beetje proberen om in de huid van MS te kruipen. Want of je het nu leuk of niet leuk vindt, dit is wat veel gamers in Nederland vinden en dat is waar Microsoft mee te dealen heeft,

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch