Menu Premium
Loading...

Dark Souls III The Ringed City DLC Review

Google Plus Richard 'Skate' Simon
Google Plus Steven Saunders
09/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en  Steven hebben de straten van The Ringed City onveilig gemaakt. De fanboys zijn erg enthousiast. Na talloze uren vechten met een bijna onmogelijk te overwinnen baas, zijn ze er klaar voor om je te vertellen hoe ze de DLC ervaren hebben. Check het in de Dark Souls III The Ringed City DLC Review.

Het is geen geheim dat Steven en Skate helemaal zijn weggeblazen door de Dark Souls serie. Nu is The Ringed City, de DLC die de hele serie afsluit, uitgekomen. De mannen hebben met veel plezier afscheid kunnen nemen van de reeks.

Hulp inschakelen om The Ringed City uit te spelen

The Ringed City zat weer vol met Soulseske vijanden, bazen, loot en geheime gangen, waar je je bij afvraagt welk genie ooit ontdekt heeft dat ze bestaan. Daarnaast zit de nu al legendarische optionele baas Darkeater Midir, alias die kutdraak, ergens in een grot op je te wachten. Deze baas heeft menig controller door de huiskamer laten vliegen en zelfs Skate moest hulp inschakelen om hem te verslaan.

Is het jou trouwens gelukt om de geheime ladder te unlocken? Laat het ons weten in de comments. We willen graag weten wie hier op eigen houtje achter is gekomen, want dit kan je toch nooit weten.

Het is zover. De allerlaatste DLC van de prachtige Souls reeks. Kan The Ringed City het hele spektakel een voldoenend einde geven? Wil je weten hoe Steven en Skate hun afscheid met de Darks Souls reeks hebben ervaren? Grijp dan nu je kans en zie hoe de mannen met een lach en een traan adios zeggen in de Dark Souls III The Ringed City Review

Loading...
 • TRIAD™

  Dark Souls III met de 2 dlc met plezier uit gespeeld

 • Nawaqi

  “Een gepaste afscheidt”? Maar goed, vond het niet de beste Souls DLC maar het was toch een stuk beter dan de eerste Dark Souls III DLC. Vond The Ringed City zelf ook best mooi vormgegeven.

  • Raja

   “… niet erg goed voorbereidt”?

 • OuweLul

  Ik moet de dlc’s nog spelen… /shame
  Dit is mijn favoriete franchise, maar ik merk toch wel dat de rek er een klein beetje uit is voor mij. Mooi moment om over te gaan op iets nieuws.

  @Skate
  Je had het in een stream over een L120 pvp build. Moet ik mij gaan voorbereiden op een LNSN fightclub?

 • Jassefras

  Draak van een dlc dit.

 • Kid MMXV

  30 minuten voor een DLC-pakket. Zeer vermakelijke review. Ik moet nog aan DS3 beginnen, ik heb in DS1 niet een newgame plus aangemaakt. Kun je de game (inclusief DLC) in een keer door spelen, of moet je newgame plus level zijn.

  • Mats313

   Nee hoor, je kunt alles in een playthtough spelen.

 • Spud82

  Ik ben nog bezig met Dark Souls 3 – maingame. Achteraf niet erg dat ik ‘m zo lang heb laten liggen, want ik las dat er nu een update is geweest waardoor met een Pro (die ik heb) betere framerates worden gehaald. Is dit echt zo’n enorme verbetering, mensen hier al ervaring mee?

 • PrivatePyle

  Ben ergens bij the curse rotten greatwood blijven hangen.. The curse rotten greatwood of all places… echt lol

  Ik vind het zo’n bazen game maar ik trek het gewoon niet

 • roeland

  Ik hoop dat Konami de Castlevania license aan Fromsoft geeft. Dat zou dé manier zijn om de franchise weer tot leven te wekken.

 • Mats313

  Bedankt voor deze review heren, ik deel jullie passie volledig. Als ik een game heb uitgespeeld ben ik er meestal wel klaar mee, maar de Soulsborne spellen beginnen dan pas. Heerlijk om te horen dat Steven dit jaar weet door bloodborne heen zal gaan. Ook ik kan geen genoeg van deze games krijgen, ik keer er altijd weer naar terug.

 • Bridgeman

  Afscheid? Is het klaar met de Dark Souls franchise?

  • Tenma

   ja From heeft gezecht dat dit de laatste Dark Souls game word

   • Ray NL

    From mag wel eens wat aandacht en tijd steken in een nieuwe goeie Armored Core. De laatste 2 waren afdankertjes.

 • Joost T

  komt er nog een verzamel box met alles erin? weet iemand dat? dat lijkt mij gaaf om te hebben.

  • Niet dat ik weet, maar er verschijnt later deze maand wel een GOTY editie met alle DLC erbij. Misschien aan te bevelen voor wie de game nog niet heeft, maar ‘m wel in z’n volledigheid wil hebben.

   • Joost T

    oke bedankt ??

 • Joost T

  steven? ga jij ook ooit je games streamen? ben benieuwd hoe jij deze games speelt?

 • Nexxje

  Hey mannen. Ik zit eraan te denken om een Dark souls game te gaan spelen. Ik ben een gamer van het eerste uur ( Philips G7000 en Commodore 64 ) en na dit item en het item over moeilijkheid in games tegenwoordig, wil ik eens terug naar “vroegûh” .

  Wat raden jullie mij aan ? DS3 ? beginnen bij DS1 ? Of misschien wachten op een box waar alles in zit ?

  • Mats313

   Ik denk dat Dark Souls 3 het meest vriendelijke is voor nieuwkomers. Ik ben zelf met bloodborne begonnen en daarna ds2, 1 en 3 in die volgorde gespeeld.

  • Nawaqi

   Vind de eerste Dark Souls toch het beste, maar als eerste game zou ik toch Bloodborne aanraden. Dark Souls 1 kan op sommige vlakken toch wat gedateerd aanvoelen, en Bloodborne heeft dit minder. Bloodborne is uiteindelijk wel wat minder diep, maar leert je wel goed de ‘regels’ van de Souls games kennen en is niet significant makkelijker, maar wel de beste ‘instapversie’. Als je geen Playstation hebt maakt het denk ik niet zoveel uit of je bij 1 of 3 begint. Zelf zou ik dan bij 1 beginnen zodat je wat meer de evolutie van de serie kan volgen.

 • Matthijsx26

  Steven en Skate, gaan jullie nog een soort pvp event op stream organiseren? Lijkt me erg leuk jullie uit te dagen in een pvp duel. Praise the sun! [-]/

 • Goeie review! Eerste run door DS3 heb ik denk ik zo’n 90 uur over gedaan. Laatst NG+ gestart en in één dag alle bosses verslagen. Heerlijk man 🙂 Ik ga mij nu ook een weg door de DLC gebieden banen. Als ik dit zo hoor kan het niet anders dan dat het weer heel wat uren vermaak en geterg gaat opleveren :’)

 • Haxanlord

  Toch een traantje weggepinkt, het is nu dan toch echt over met de Dark Souls serie. Deze game heeft mijn leven compleet veranderd. Ook heeft hij me alles gegeven wat ik als als liefhebber van het occulte ooit hard durven hopen van een game.
  Vraagje voor Skate en Steven (of een andere Gameking). Ik zou graag de Demon’s Souls en Dark Souls review terugkijken, al is het alleen al voor dat mooie nostalgische gevoel. Komen deze ooit nog online, of wellicht kan dat in werking worden gezet? Zou echt heel (heel) cool zijn!

 • Joey

  Steven en Skate , gezien het aantal fans van deze franchise. Is het niet eens tijd voor een laatste ode aan de Demon Soulsborne Serie. Met jullie top 10’s best weapons, bosses, momenten waar je vast zat ect ect. Denk dat de community dit erg op prijs stelt. Man… wat ga ik deze serie missen, al hebben gelukkig nog genoeg mensen hulp nodig van een Warrior of the sunlight! Praise the sun! Iig bedankt voor de vele reviews rond deze serie en lets play’s!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord