Menu Premium
Loading...

Dark Souls III The Ringed City DLC Review

09/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en  Steven hebben de straten van The Ringed City onveilig gemaakt. De fanboys zijn erg enthousiast. Na talloze uren vechten met een bijna onmogelijk te overwinnen baas, zijn ze er klaar voor om je te vertellen hoe ze de DLC ervaren hebben. Check het in de Dark Souls III The Ringed City DLC Review.

Het is geen geheim dat Steven en Skate helemaal zijn weggeblazen door de Dark Souls serie. Nu is The Ringed City, de DLC die de hele serie afsluit, uitgekomen. De mannen hebben met veel plezier afscheid kunnen nemen van de reeks.

Hulp inschakelen om The Ringed City uit te spelen

The Ringed City zat weer vol met Soulseske vijanden, bazen, loot en geheime gangen, waar je je bij afvraagt welk genie ooit ontdekt heeft dat ze bestaan. Daarnaast zit de nu al legendarische optionele baas Darkeater Midir, alias die kutdraak, ergens in een grot op je te wachten. Deze baas heeft menig controller door de huiskamer laten vliegen en zelfs Skate moest hulp inschakelen om hem te verslaan.

Is het jou trouwens gelukt om de geheime ladder te unlocken? Laat het ons weten in de comments. We willen graag weten wie hier op eigen houtje achter is gekomen, want dit kan je toch nooit weten.

Het is zover. De allerlaatste DLC van de prachtige Souls reeks. Kan The Ringed City het hele spektakel een voldoenend einde geven? Wil je weten hoe Steven en Skate hun afscheid met de Darks Souls reeks hebben ervaren? Grijp dan nu je kans en zie hoe de mannen met een lach en een traan adios zeggen in de Dark Souls III The Ringed City Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord